To je to što me zanima!

'Prijatelji' postali još bogatiji: Prvu ponudu od milijun dolara za snimanje glatko su odbili...

'Ne mogu vjerovati, da nakon svih ovih godina, stvarno se zajedničko okupljanje i ostvarilo. Ne mogu sakriti emocije, plakao sam, smijao sam se cijelu epizodu' slikovito se izrazio jedan obožavatelj
Vidi originalni članak

U četvrtak je na HBO-u premijerno prikazano dugo iščekivano okupljanje 'Prijatelja'. Chandler, Monica, Ross, Phoebe, Joey i Rachel su u nešto više od 1 sat i 30 minuta vratili gledatelje u prošlost i u neke od najpopularnijih scena.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mnogi od njih nisu se uspjeli 'oduprijeti' vremenu i vidno su ostarjeli. Matthew Perry (51) je u svoj dnevni imidž uklopio kratku sivu bradu i kosu, Matt Le Blanc (53) je dobio koji kilogram viška, a na Davidu Schwimmeru (54) bore su ostavile vidljive tragove.

Za razliku od muškog dijela, djevojke su uspjele zadržati sjaj iz 2003. godine. Lisa Kudrow (57), Courtney Cox (56) i Jennifer Aniston (52) jednako su zanosne iako su već debelo u šestom desetljeću života. 

Svi oni su i putem društvenih mreža i raznoraznih intervjua, istaknuli da su uživali u svakom trenutku snimanja specijala. A osim njih, oduševljeni su i fanovi, koji svoje emocije ne mogu sakriti.

Brojne fanove je ugodno iznenadila vijest da su David Schwimmer i Jennifer Aniston imali osjećaje jedno prema drugom i iza kamera.

ŠUTJELI 27 GODINA Rachel i Ross napokon priznali: Bili smo zaljubljeni i iza kamera

Ipak, nisu nikad bili zajedno jer je uvijek jedno od njih dvoje bilo u vezi i to su poštivali.

Svaki od glavnih šest protagonista zaradio je između 2,5 i 3 milijuna dolara u ovom specijalnom nastavku. Variety je izvijestio da su glumci prvobitno odbili ponudu od milijun dolara, stoga je ponuda naglo porasla. 

Po svemu sudeći, popularna serija je na ovakav način, nakon 17 godina, dobila i svoj službeni kraj.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • LynnB 29.05.2021.

    Anistonka ima glas kao napušeni stari pijanac.

  • Mini69 29.05.2021.

    Meni ova Jennifer nije takva faca ni ljepotica kakvom je prikazuju😗

  • nap 29.05.2021.

    bolje da ne snimaju nove nastavke nek ostasnu kao sta su i bili 

Komentiraj...
Vidi sve komentare