To je to što me zanima!

Prijatelji Vinka Coce zapjevat će još jednom njemu u čast

Bit će to prekrasna večer na kojoj ćemo se prisjetiti našeg Vinka. Neki izvođači će pjevati svoje pjesme, neki će pjevati Vinkove. Bit će to lijepa noć, kaže Duje Coce
Vidi originalni članak

Brojni prijatelji Vinka Coce u srijedu 18. prosinca u Spaladium Areni, s početkom u 20 sati, još jednom će se okupiti kako bi iskazali čast trogirskom slavuju

Na humanitarnom koncertu nastupit će Dražen Zečić, Mladen Grdović, Zorica Kondža, klape Maslina i Cambi, Alen Nižetić i Dalmatino a prikupljat će se novac za pomoć djeci oboljeloj od autizma. Dio prihoda od ulaznica ići će za pomoć obitelji Coce koju je Vinkovo liječenje financijski potpuno iscrpilo. 

- Bit će to prekrasna večer na kojoj ćemo se prisjetiti našeg Vinka. On je toliko puta nastupio na humanitarnim koncertima, nije pitao kome treba pomoći nego kada treba doći. Neki izvođači će pjevati svoje pjesme, neki će pjevati Vinkove, ali siguran sam da će biti jedna lijepa noć – kazao nam je Duje Coce. 

Ulaznice stoje 30 kuna, a koncert organiziraju Torcida, HNK Hajduk, dragovoljci Domovinskog rata te Grad Split. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Kovalski 17.12.2013.

    super samo nemojte da pjeva Tereza ona ne pripada tom društvu

  • SWEET CHILD 16.12.2013.

    Lijepa priredba, pozdravljam ovo! Coce slavuju trogirski laka ti zemlja...

  • Viola_1 16.12.2013.

    Uf, da mi je biti tamo! Ako se ovo "klapa Cambi" odnosi na onu iz Kaštel Kambelovca, već je sad jasno da večer ne može biti ništa drugo nego savršena!

Komentiraj...
Vidi sve komentare