To je to što me zanima!

'Prijateljice' Monica, Rachel i Phoebe su partijale u Meksiku

Ovog mjeseca Courteney, koja je u seriji glumila Monicu, proslavila je rođendan, a povodom toga povela je Phoebe i Rachel u Cabo. Iako joj je rođendan bio prije desetak dana, njihov party i dalje traje
Vidi originalni članak

Glumice Courteney Cox (55), Jennifer Aniston (50) i Lisa Kudrow (55) proslavile su se devedesetih godina prošlog stoljeća u kultnoj seriji 'Prijatelji' koja se i danas emitira na televiziji. Iako je prošlo 15 godina od posljednje epizode serije, tri prijateljice i dalje se druže. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ovog mjeseca Courteney, koja je u seriji glumila Monicu, proslavila je rođendan, a povodom tog slavlja povela je Phoebe i Rachel u Cabo u Meksiku. 

- Koliko sam sretna što slavim rođendan s njih dvije? Volim vas jako djevojke - napisala je Courteney uz fotografiju kojom je oduševila obožavatelje serije.

Iako je Cox rođendan bio prije desetak dana, njihov party i dalje se nastavlja pa su objavile još nekoliko fotografija iz provoda. 'Srce će mi eksplodirati', 'Tresem se od sreće, ovo je divno', 'Cure, želite li nam nešto poručiti ovom fotkom?', pisali su fanovi na Instagramu. 

Obožavatelji legendarne serije i dalje se nadaju kako će se postava 'Prijatelja' jednog dana okupiti, barem za film, ali do takvog dogovora još nije došlo. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • menart 28.06.2019.

    A fino ih vidjet. Ono bas FRIENDS. Cool

  • 28.06.2019.

    ostarile su :9 ostale i dalje dobre frendice

  • ZG U SRCU 28.06.2019.

    Ne kuzim ! Tri slicne slike s rockasa i kaj je to sada? Kolumna, vijest, obavijest, reklama?

Komentiraj...
Vidi sve komentare