Obavijesti

Show

Komentari 4

'Prijateljice' Monica, Rachel i Phoebe su partijale u Meksiku

'Prijateljice' Monica, Rachel i Phoebe su partijale u Meksiku
6

Ovog mjeseca Courteney, koja je u seriji glumila Monicu, proslavila je rođendan, a povodom toga povela je Phoebe i Rachel u Cabo. Iako joj je rođendan bio prije desetak dana, njihov party i dalje traje

VIDEO

Glumice Courteney Cox (55), Jennifer Aniston (50) i Lisa Kudrow (55) proslavile su se devedesetih godina prošlog stoljeća u kultnoj seriji 'Prijatelji' koja se i danas emitira na televiziji. Iako je prošlo 15 godina od posljednje epizode serije, tri prijateljice i dalje se druže. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:09

Ovog mjeseca Courteney, koja je u seriji glumila Monicu, proslavila je rođendan, a povodom tog slavlja povela je Phoebe i Rachel u Cabo u Meksiku. 

- Koliko sam sretna što slavim rođendan s njih dvije? Volim vas jako djevojke - napisala je Courteney uz fotografiju kojom je oduševila obožavatelje serije.

Iako je Cox rođendan bio prije desetak dana, njihov party i dalje se nastavlja pa su objavile još nekoliko fotografija iz provoda. 'Srce će mi eksplodirati', 'Tresem se od sreće, ovo je divno', 'Cure, želite li nam nešto poručiti ovom fotkom?', pisali su fanovi na Instagramu. 

Obožavatelji legendarne serije i dalje se nadaju kako će se postava 'Prijatelja' jednog dana okupiti, barem za film, ali do takvog dogovora još nije došlo. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu