To je to što me zanima!

Najveća roštiljada u Hrvatskoj uskoro počinje!

I ove godine uživajte na roštiljadama diljem Hrvatske u roštilj delicijama, dobrom društvu, vrhunskoj zabavi i najboljoj domaćoj glazbi uz Narodni radio i 24sata.
Vidi originalni članak

Mnogi svoj idealan vikend zamišljaju kao druženje u prirodi, roštiljanje u društvu prijatelja i nezaobilaznu dobru glazbu. Sve to, četvrtu godinu za redom, nudi Narodni roštilj uz PIK u organizaciji Narodnog radija i 24sata.

Svake subote u drugom gradu od 12 do 20 sati dobru atmosferu osiguravati će nenadmašni Davor Dretar Drele uz bogati gastro i zabavni program. 

27.04. Zagreb - Bundek
04.05. Vinkovci - Korzo
18.05. Osijek - Tvrđa
25.05. Pula - Arena
01.06. Zadar - Riva
08.06. Zagreb - Jarun - finalno natjecanje HR regija

Dobar si u roštiljanju? Dokaži i osvoji vrijedne nagrade!

Prijavi svoj četveročlani tim, odmjeri snagu i dokaži da si najbolji u svom gradu, a zatim ponosno predstavi svoju regiju na završnom natjecanju u Zagrebu! Prijavi se ovdje!

Nisi roštilj majstor? Nema veze! Feštaj s našom veselom ekipom jer posebnog recepta nema! Samo dobra volja, dobro raspoloženje! I ove godine očekuje te besplatan roštilj park, degustacije, promocije, nagradne igre i još puno toga.... Sudjeluj u nagradnim igrama, povoljno kupi pečeno meso ili ga sam ispeci u roštij parku i zabavljaj se. Za odličnu glazbu uživo pobrinut će se dobri izvođači i glazbeni sastavi, detalje otkrivamo uskoro….

Idi na 24sata

Komentari 16

  • joker31 25.04.2013.

    dali nama koji živimo u Rijeci mozete rec zasto ove godine nece roštilj doc u Rijeku?Prošle godine je bilo super.Molim vas da nam odgovorite jer sam vidio da je vecd neko pito isto pitanje.

  • guliwer 15.04.2013.

    slika iz prvih pola sata, da se možete prepoznatitj. da Vas se može prepoznati

  • TihomirDudek-Dado 15.04.2013.

    dajte se malo pokrenite......trebam ideju,ako mi je vi nedate,onda ću sam po svojem sa svojom ekipom napravit extra prijavu..........

Komentiraj...
Vidi sve komentare