To je to što me zanima!

Prije 20 godina Mira Bićanić je pobijedila u 'Milijunašu': Znate li koje je pitanje presudilo?

To je bio jedan mali životni trijumf koji mi je tad baš bio potreban, otkrila nam je ranije Mira, koja radi kao profesorica u Zagrebu
Vidi originalni članak

Prije 20 godina Hrvatska je dobila prvu i jedinu 'milijunašicu', kada je profesorica iz Vinkovaca Mira Bićanić (50) pobijedila u emisiji 'Tko želi biti milijunaš'. Tada je imala 30 godina, a pobjeda u kvizu joj je, kako nam je jednom prilikom otkrila, potpuno promijenila život. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- To je bio jedan mali životni trijumf koji mi je tad baš bio potreban - rekla nam je Mira svojedobno.

Na zadnjem pitanju voditelja Tarika Filipovića (51) iskoristila je pomoć publike. Pitanje je glasilo: 'Koja je od navedenih TV voditeljica 2001. godine istrčala Pariški maraton?'. Ponuđeni odgovori bili su: Mirjana Hrga, Sandra Antolić, Mirna Zidarić i Ines Preindl. Natjecateljica se odlučila za Sandru Antolić, što joj je donijelo glavnu nagradu. Osvojenim novcem kupila je stan te smatra kako joj je to bila pametna odluka.

Nakon pobijede se preselila u Zagreb, gdje je kupila stan, a kasnije je stigla i njezina djevojčica Hanna. Ranije je progovorila o sovm životu prije 'Milijunaša'.

KOMENTIRAO POZNATI SLUČAJ Tarik nam je otkrio ima li i kod nas varalica u Milijunašu i što bi napravili s njima: 'U Remetinec'

-  Kad sam se početkom 2001. preselila iz Osijeka u Viroviticu, u kojoj sam radila godinu i pol dana, i tražila kredit za garsonijeru, u svim bankama dobivala sam odbijenice jer mi plaća nije bila dostatna za kreditnu sposobnost - iskreno kaže Mira i dodaje kako ju je pobjeda 'spasila'.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU ZABAVNO-EDUKATIVNOG SERIJALA 'TKO JE KRIV?':

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 09051959ve 21.06.2023.

    Sjećam se kada je pobijedila, ne gledam više taj kviz pa neznam dali je još netko osvojio tako veliki iznos.

  • odcentramalonadesno 21.06.2023.

    Presudila je namještaljka.

  • domačapuca 21.06.2023.

    ..simpa žena...baš mi je drago..

Komentiraj...
Vidi sve komentare