To je to što me zanima!

Prije prosidbe Houdek je upao u šaht pa je završio na traumi

Glazbenik i supruga Brigita vjenčali su se u rujnu 2006. godine. Jacques Houdek prisjetio se male nezgode koja je prethodila prosidbi. Danas se tome rado nasmije
Vidi originalni članak

Glazbenik se za In Magazin prisjetio što je prethodilo jednom od najvažnijih trenutaka u njegovom životu. Naime, kako je Jacques Houdek (33) otkrio u intervjuu, dok je s prstenom u ruci koračao prema kući svoje današnje supruge, upao je u šaht. 

- Krenuo sam zaprositi Brigitu, a rasjekao sam nogu i završio u traumi. Ona je, naravno, pristala, ali zamislite sad situaciju gdje sam ja ovakav kakav  jesam, ogroman, upao u šaht - prisjetio se Jacques. Našalio se te dodao da zahvaljuju Bogu što ga je ta njegova veličina zadržala te da je stradala samo noga. 

- Da sam bio malo elegantniji, možda me danas ne bi ni bilo - zaključio je glazbenik. 

Idi na 24sata

Komentari 83

  • kamen sa srca 30.10.2014.

    Tako veliki šaht ipak ne postoji,ali dobar pokušaj :-)

  • muki2805 29.10.2014.

    Žak gdje ti je ta tvoja simpatična ženica sa madežom...:) kad ti pjevaš?šta li ona radi kad ti ideš pjevuškati?:)hahahahahahaha malecka javi se kad ga nebude opet znam da čitaš ovo...

  • Lalala5 29.10.2014.

    Zalosno je da je izgled pojedinim ljudima bitniji od dobrote...ili zloce.Svaka cast covjeku koji se zna salit na svoj racun,ali gadno je kad se salis sa drugima,a salu ne znas primit.Žak,samo naprijed!

Komentiraj...
Vidi sve komentare