To je to što me zanima!

'Prije svakog koncerta on popije bar pola litre vina...'

Goran Bare se na koncertu u Karlovcu valjao na pozornici. Njegov menadžer tvrdi da roker nije bio pijan nego da je to sve bio samo scenski nastup
Vidi originalni članak

Ma kakvo pijanstvo!. On je preveliki profesionalac da bi si to dopustio. To što je ležao i puzao na pozornici je dio njegova scenskog nastupa. Iako je prije koncerta popio pola litre vina, nije bio pijan, kazao je Baretov menadžer Igor Boltek. Dodaje kako roker prije svakog nastupa obavezno malo popije, ali isto tako i dobro jede, pa ga alkohol ne ošamuti. Goran Bare (45) nastupao je prije tri dana u Karlovcu. Vinkovački roker prvo je pjevao ležeći, a potom je puzao na pozornici. U jednom trenutku obožavateljica mu je bacila ružu, a on ju je prislonio na međunožje.
- Bare je roker i voli popiti, ali to ne utječe na njegov nastup. Radim s njim devet godina i znam da se Goran tako ponaša na koncertima jer publika to voli - kaže Boltek.

NA KONCERTU U LUČKOM PSOVAO JE POLITIČARE
Nastupajući za vikend na aeromitingu u Zagrebu, Goran Bare, osim što se valjao po pozornici, vrijeđao je i hrvatske političare.
- Je... im mater svima - kazao je Bare, koji se okomio na ministra financija.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • pamy 02.09.2010.

    lik je podvojena ličnost, i kralj i konj u isto vrijeme... ne mogu se opredjelit.. :))

  • mala st 02.09.2010.

    sad piva ležeći a uskoro bi moga i da poleti.....................

  • ciLa 02.09.2010.

    Ma Bare je car ,spaljen je do jaja....baš me čudi od čega....:):):)

Komentiraj...
Vidi sve komentare