To je to što me zanima!

Prijeti joj: Baran napao Ozlem u tvornici i počeo je gušiti

Ozlem preuzima posao i spašava tvornicu, a Kadrije je bijesna. Baran dolazi u tvornicu i tvrdi da su mu žene lagale. Baran je Ozlem prijetio smrću i napao ju je
Vidi originalni članak

Narin je slomljena i priznaje Ebru da ima osjećaj da je sve izgubila. Ebru je tješi i govori joj da će Baran sigurno promijeniti mišljenje, no Narin misli da je izgubila i sina i Oguza. 

Ada, Emre, Baran i Deniz razgovaraju i Ada im govori da je bratska ljubav između nje i Barana završila zbog njegovog ponašanje prema Ozlem. Ovrhovoditelji dolaze u tvornicu i počinju uzimati opremu da bi naplatili dug, no Ozlem dolazi u tvornicu i ovrhovoditelji prestaju uzimati opremu, govoreći da će sada biti isplaćeni. 

Kenan govori Kendalu da će ga morati ubiti jer nije predvidio to da bi on mogao pobjeći i reći svima istinu, stoga ga baca u bazen, no ne ubija ga, nego mu samo zaprijeti da je ozbiljan u naumu da ga ubije. Kendal se zaklinje da će Kenan biti onaj koji će moliti za smrt. 

Ozlem preuzima posao i spašava tvornicu, a Kadrije je bijesna. Baran dolazi u tvornicu i tvrdi da su mu žene lagale. Odlazi u Ozlemin ured i tamo se sukobljava s njom, prijeteći je da će je ubiti. Počinje je gušiti, no žene interveniraju i spašavaju je. Rustem-aga u međuvremenu kuje vlastiti plan protiv Kendala i želi iskoristiti svojeg sina da ga ostvari.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare