To je to što me zanima!

Prijetnja Anti i Simoni: Čuvajte se mraka i sretno

Nakon prometne nesreće u kojoj je pomela vodičku rivu manekenka Simona Gotovac (24) i njen suprug Ante (40) primaju prijeteće poruke
Vidi originalni članak

Smeće, govnari, budale. Tako je naslovljeno pismo koje je prekjučer na zagrebačku adresu tvrtke Minimoto dobio Ante Gotovac (40). Original pisma Ante je odmah, kaže, odnio policiji, koja je pokrenula istragu.
“Hitno pripremite longete i štap jer automobile više nećete imati pa se tako barem nekad možete prošetati ulicom. Čuvajte se mraka i neka Vam je sa srećom”, poručuje zasad nepoznati autor pisma, koje je natipkano na kompjutoru.
- Policija nam je preporučila da unajmimo zaštitare. Simonica je trudna pa se nećemo živcirati. Saznat ćemo tko je to napisao pa ćemo mu vratiti uslugu - kaže Gotovac. Osim mraka, Gotovčevi bi se, kako stoji u pismu, trebali bojati i u svome domu.
“Bejzbol palice svima koji se nađu na okupu u Vašem obitavalištu. Neka Vam je sa srećom, mi ćemo se za Vas pobrinuti vrlo brzo!”, piše na kraju pisma. Zagrebačka policija potvrdila je da im je Gotovac prijavio prijetnju. S obzirom na brojne neočekivane obrate u obitelji Gotovac sve je manje onih koji im vjeruju.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • muva 15.09.2008.

    daj bože da je to istina!!!!!ubite gamad!a jeste culi da nam je simonica pobacila imiginarno dite hahah!

  • davor_ 10.09.2008.

    Da,i!??Šta meni znači šta će oni ići sa štapovima i longetama,isto kao i kad se vize u Mercedesima,boli me kita za njih!!

  • AMLG 10.09.2008.

    kaj ste maknuli komentar jer sam vas popljuvo

Komentiraj...
Vidi sve komentare