To je to što me zanima!

Prijović je na koncertima nosila samo skupocjene outfite: Ovo su cijene odjeće, nakita i šminke

Aleksandra Prijović nije oduševila samo svojim nastupima u posljednje vrijeme. Tu su i odjevne kombinacije koje su pomno osmišljene kako bi Prija zablistala na svojim nastupima
Vidi originalni članak

Pjevačica Aleksandra Prijović (28) oduševila je obožavatelje svojim brojnim nastupima u posljednje vrijeme. A mnogi su hvalili i njezine odjevne kombinacije koje je nosila na turneji 'Od istoka do zapada', piše Kurir.

'POSLJEDNJI KABARE' Prijovićka objavila novu pjesmu pa se nakon samo jednog dana našla na vrhu trending ljestvice

Evo i koliko je pjevačica izdvojila za određene kombinacije na svojim nastupima.

Na jednom koncertu pjevačica je nosila Alexander McQueen haljinu s kristalima koja košta 12.523 eura, a uparila ju je s čizmama na petu iste marke u iznosi od 8.750 eura.

Na nastupu u Nišu Prijović je odjenula Versace ružičasto odijelo koje košta 2.750 eura.

Pjevačica je jednom na koncertu u Areni Zagreb nosila Burberry naušnice s kristalima u iznosu od 250 eura.

Giuseppe Zanotti potpetice od 790 eura uparila je s dugom haljinom od otprilike 3.000 eura.

Na svom četvrtom koncertu u Areni Zagreb iskombinirala je crnu haljinu u iznosi od oko 3.000 eura te Saint Laurent platforme od 945 eura.

Što se tiče make-upa Prija nije ni na tome štedjela. Za svoje nastupe koristila je ruž Charlotte Tilbury u nijansi Pillow Talk, a košta 34 eura i olovku za usne marke Diego Dalla Palma, koja košta oko 20 eura. Pjevačica je koristila i olovku za obrve, koje se proizvode u Srbiji, a košta tek sedam eura.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • marko marulić 06.01.2024.

    Saga o cajki u  nastavcima.Premasili ste i 1001 noč i  Kafkin proces.Sad ce nas tlačit i stim što je pojela , popila .Koji toalet papir koristi zna li se šta? Ovo vise nije ni DEGUTANTNO.Kad znanstvenici naprave znanstvenu studiju na svjetskom rangu i objelodane sveopcem čovjecanstvu rezultat i otkrice do kojeg su dosli mukotrpnim nesebicnim radom, njima posvetite prostor od pola novinarske kartice.Sramotno.A o pevaljkama i babi vangi clanci epskih razmjera.seže do u nedogled.

  • Linz 06.01.2024.

    Oče naš, koji jesi i nisi na nebesima, spasi nas korone, potresa, guznog selfija i seljobersko-džiberske Turbo-folk muzike ......................Amen !!!

  • Miške 06.01.2024.

    Outfite, o jeziku rode da ti pojem.

Komentiraj...
Vidi sve komentare