To je to što me zanima!

Prilika: Nova YouTube zvijezda osvaja putovanje u Hollywood

NAJVEĆI KREATIVCI Žiri natjecanja ‘Videostar’ tražit će najbolje kreativce koji znaju snimiti svoj talent. Igor Barberić će ponovno odlučivati tko je najbolji
Vidi originalni članak

Stiže nova sezona najvećeg talent showa “Videostar”, a u žiriju će biti već odavno poznate face.

PRIJAVI SE NA VIDEOSTAR:

Kako je bilo lani otkrio nam je Igor Barberić (44), poznati koreograf, pjevač, glumac i redatelj koji stoji iza brojnih showova i mjuzikala, ali i prva hrvatska YouTube serija “Isti san” s rekordnom gledanošću.

- Sada već dobro znamo što očekivati u novoj sezoni - kazao je Barberić i dodao da ovogodišnji pobjednik osim super ugovora s JoomBoosom osvaja i putovanje u Hollywood.

U prošlogodišnjoj, prvoj sezoni najzabavnijeg internetskog talent showa u regiji koji priprema kanal JoomBoos glavni zadatak žirija, ali i gledatelja bilo je prepoznavanje kreativaca koji se svoj talent ne libe snimiti i predstaviti gledateljima. Ni ove godine se u tom aspektu ništa neće mijenjati. A sve će to biti začinjeno s puno dobre zabave, izazova i pravog spektakla. A kako je bilo lani? Dovoljno je reći da je bilo više od 2000 natjecatelja koji su željeli postati nova hrvatska YouTube zvijezda pa posao gledatelja, ali i žirija nije bio lak.

Nakon teške videoborbe, JoomBoosov žiri odabrao je troje finalista natjecanja “Videostar”. Tako se na samom vrhu našla Gloria (18), kao jedina dama, a društvo su joj pratila dva mušketira, TheSikrt (18) i Lay Z (20). Veličanstvena ekipa morala se suočiti sa strašnim zadacima i osvojiti srca publike kako bi postali najbolji youtuber Hrvatske. Odlukom publike ta je titula pripala Matiji Lazareviću, poznatijem kao LayZ-ju.

Jeste li spremni za novu sezonu “VideoStara”? Pripremite se jer uskoro lansiramo... Pažljivo pratite kanal JoomBoos na kojem će se uskoro sve otkriti.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • exer55 23.09.2017.

    Ne znam kako bih nazvao osobu koja pilji u mobitel i prepire se s njim.... Postoji li nekakv naziv za to a da se ne dobije žuti od vrlih administratora.

  • Loš_sin 23.09.2017.

    Neću kliknut jaaa, neću nikadaaaa.

  • inidlaM 23.09.2017.

    Ovo je sramotno

Komentiraj...
Vidi sve komentare