To je to što me zanima!

Prilika za 'ucjenu': Zak otišao iz benda pa im sad piše pjesme

'Danas smo još ponosniji na Zakov uspjeh iako mu odlazak nismo zaboravili pa ga time ucjenjujemo i 'koristimo' za nove pjesme kao što je i ova', rekli su dečki iz benda
Vidi originalni članak

Ivan Zak (39) 'okušao' se u još jednom izazovu. Naime, pjevač je pjesmu 'Jači od vremena' napisao za grupu 'Mystic', koja je poznata po nastupima na vjenčanja diljem Hrvatske. 

Grupa Mystic na sceni djeluje već 25 godina, a u prvoj postavi nekada je svirao i sam Zak koji je s bendom ostvario svoje prve nastupe u klubovima.

Njihovo prijateljstvo kroz godine je samo jačalo, a rezultat je nova pjesma, stoga članovi benda Darko, Vurica, Danijel, Damir i Miro o Zaku imaju samo riječi hvale:

- Sa Zakom se zbilja znamo od kada smo bili klinci i još tada nam je bilo drago kada se odlučio za solo karijeru. Danas smo još ponosniji na njegov uspjeh iako mu odlazak nismo zaboravili pa ga time ucjenjujemo i 'koristimo' za nove pjesme kao što je i ova - kroz smijeh su nam rekli dečki.

Dečki iz benda ne misle stati na tome već u planu imaju i samostalni album jer im je glavni cilj lokalno djelovanje podići na višu razinu.

UVIJEK ĆE BITI SAMI: Ovi horoskopski znakovi uopće nemaju sreće u ljubavi

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare