Obavijesti

Show

Komentari 0

Prilika za 'ucjenu': Zak otišao iz benda pa im sad piše pjesme

Prilika za 'ucjenu': Zak otišao iz benda pa im sad  piše pjesme
2

'Danas smo još ponosniji na Zakov uspjeh iako mu odlazak nismo zaboravili pa ga time ucjenjujemo i 'koristimo' za nove pjesme kao što je i ova', rekli su dečki iz benda

VIDEO

Ivan Zak (39) 'okušao' se u još jednom izazovu. Naime, pjevač je pjesmu 'Jači od vremena' napisao za grupu 'Mystic', koja je poznata po nastupima na vjenčanja diljem Hrvatske. 

Grupa Mystic na sceni djeluje već 25 godina, a u prvoj postavi nekada je svirao i sam Zak koji je s bendom ostvario svoje prve nastupe u klubovima.

Njihovo prijateljstvo kroz godine je samo jačalo, a rezultat je nova pjesma, stoga članovi benda Darko, Vurica, Danijel, Damir i Miro o Zaku imaju samo riječi hvale:

- Sa Zakom se zbilja znamo od kada smo bili klinci i još tada nam je bilo drago kada se odlučio za solo karijeru. Danas smo još ponosniji na njegov uspjeh iako mu odlazak nismo zaboravili pa ga time ucjenjujemo i 'koristimo' za nove pjesme kao što je i ova - kroz smijeh su nam rekli dečki.

Dečki iz benda ne misle stati na tome već u planu imaju i samostalni album jer im je glavni cilj lokalno djelovanje podići na višu razinu.

UVIJEK ĆE BITI SAMI: Ovi horoskopski znakovi uopće nemaju sreće u ljubavi

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Marija Šerifović s bine u Slavonskom Brodu poručila: 'Ja vam želim Eurosong u Zagrebu'
ODUŠEVILA PUBLIKU

VIDEO Marija Šerifović s bine u Slavonskom Brodu poručila: 'Ja vam želim Eurosong u Zagrebu'

SLAVONSKI BROD: Srpska pjevačica Marija Šerifović oduševila je obožavatelje u Slavonskom Brodu, a posebnu je poruku uputila našem ovogodišnjem predstavniku na Eurosongu Baby Lasagni i svim njegovim obožavateljima. 'Želim vam, mojim susjedima, da iduće godine Eurosong bude u Zagrebu', rekla je pjevačica. Prisjetimo se, Marija je i sama pobijedila na ovom natjecanju 2007. godine s pjesmom 'Molitva'.

VIDEO Zagrepčanin o Euroviziji nekad i danas: 'Džuli je prava pjesma, ovo je sve namješteno!'
'GLUPOST NAD GLUPOSTIMA'

VIDEO Zagrepčanin o Euroviziji nekad i danas: 'Džuli je prava pjesma, ovo je sve namješteno!'

ZAGREB: Iako će obožavatelji iz svih krajeva Lijepe Naše sutra navijati za Baby Lasagnu i 'Rim Tim Tagi Dim', Eurosong ipak nije za svakoga. Zagrepčanin je podijelio svoje dojmove o najvećem pjevačkom natjecanju na svijetu. 'To je danas glupost nad glupostima', rekao je i prisjetio se svoje omiljene izvedbe na Eurosongu - pjesme Džuli s kojom je Daniel Popović predstavljao Jugoslaviju 1983.
Sviđa li vam se? Voditelj Luka Bulić posvetio pjesmu Lasagni
'ROKAJ BABY'

Sviđa li vam se? Voditelj Luka Bulić posvetio pjesmu Lasagni

U pjesmi je nekoliko puta 'mijauknuo' te otplesao prepoznatljivi 'Rim Tim Tagi Dim' ples