To je to što me zanima!

Princ Albert je bijesan: Lažu da je moj otac imao ljubavnice

Tražio je od redatelja da prepravi scenarij koji njegovu majku Grace Kelly prikazuje kao paćenicu. Scenarij filma razočarao je i Albertove sestre, Caroline i Stephanie
Vidi originalni članak

Princeza od Monaka htjela je pobjeći od supruga Rainiera jer ju je stalno varao. Godinama su spavali odvojeno. U braku su bili 26 godina.sce

Dio je to scenarija filma u kojem pokojnu Grace Kelly glumi Nicole Kidman (45). Prema biografskoj drami, princ Rainier bio je tiranin koji je suprugu prevario ubrzo nakon što je prvi put ostala trudna. Cijeli svijet bio je uvjeren da lijepa glumica živi kao u bajci, a ona je bila očajna i usamljena.

Zbog uloge u Hitchcockovu trileru princeza je htjela pobjeći u SAD. Odustala je jer se bojala da će joj suprug braniti viđati djecu. Gracein sin Albert (54) film je nazvao hrpom laži. Od redatelja Oliviera Dahana tražio je da izbaci sporne scene, ali Olivier je odbio.

- Svaki film ima i fikcije. Bitno je da smo Grace prikazali kao veliku i hrabru ženu - rekao je redatelj. 

Princ Albert se boji da će film naštetiti ugledu monegaške kneževine

Scenarij filma, čija se premijera očekuje početkom sljedeće godine, razočarao je i Albertove sestre, princeze Caroline (56) i Stephanie (47). Obitelj se boji da će ih gledatelji doživjeti kao skandalozne grubijane.

- Redatelj ne može očekivati našu potporu jer želi zaraditi na lažima - rekao je Albert.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Zmaajka 29.01.2013.

    A on je onda švaler na mater kad ne na oca

  • životjelijep 29.01.2013.

    Priča se da je pila, od sreće vjerojatno

  • emily1985 29.01.2013.

    Zato je on nadoknadio sve sto tata mu nije hahah

Komentiraj...
Vidi sve komentare