To je to što me zanima!

Princ Charles konačno oženio Camillu Parker

Dok William, koji iznimno nalikuje na svoju majku, u javnosti ima imidž tihog i mirnog dečka, njegov mlađi brat Harry pravi je zgoditak za tabloide
Vidi originalni članak

Princ Charles upoznao je Camillu 1970. kad su njemu bile 22, a njoj 23 godine. Za Andrewa Parkera Bowlesa, Charlesova prijatelja, Camilla se udala '73. Razveli su se '95., a Charles i Di '96. Camilla i Charles vjenčali su se 8. travnja 2005. Iako je dobila pravo na titulu vojvotkinje od Walesa, zbog javnosti naklonjene Diani titulira se kao vojvotkinja od Cornwalla.

TIHI WILLIAM I RATOBORNI HARRY
Dok William (25), koji iznimno nalikuje na svoju majku, u javnosti ima imidž tihog i mirnog dečka, njegov mlađi brat Harry (23) pravi je zgoditak za britanske tabloide. Pisalo se o njegovu pojavljivanju na tulumu u nacističkoj uniformi i opijanju po klubovima, a još je aktualna "vojna trakavica". Harry je htio služiti vojsku u Iraku ili barem u Afganistanu, ali ga nisu pustili.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • derrida 13.09.2007.

    možda prava ljubav ipak na kraju pobjeđuje...a što se razvratnog princa tiče, svaka mu čast, ja bi isto izbjegavala bilokakvu glumu dobrice na njegovom mjestu. možda maže lice obitelji, ali neka se vidi da su i oni najnormalniji ljudi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare