To je to što me zanima!

Princ Edward sluša klape i dira palac Grgura Ninskog za sreću

Edward, najmlađe dijete i treći sin kraljice Elizabete II. (93), u poslijepodnevnim satima je sletio u Split u kojem će boraviti dva dana...
Vidi originalni članak

Britanski princ Edward (55) u četvrtak je izazvao pažnju brojnih turista koji su stigli u grad pod Marjanom. Grof od Wessexa je naime od splitske Rive, kroz Dioklecijanove podrume, u pratnji gradonačelnika Andre Krstulovića Opare, došao na Peristil.

Nakon kratkog zadržavanja na Peristilu popeo se u Vestibul gdje mu je klapa otpjevala 'Kaleto moja draga' koju je oduševljeno poslušao.

Nakon što ne obišao crkvu Sv. Duje i Muzej Grada Splita došao je do Grgura Ninskog. Splitski gradonačelnik objasnio mu je da palac Grgura Ninskog donosi sreću što je princ spontano prihvatio.

Nakon kratke šetnje gradom predviđen je odlazak britanske delegacije u Sjevernu luku gdje će na britanskom razaraču Duncanu biti prijem sa dužnosnicima iz Vlade. Tamo je organizirana i svečana večera uz odabrana vrhunska hrvatska vina.

Edward, najmlađe dijete i treći sin kraljice Elizabete II. (93), u poslijepodnevnim satima je sletio u Split u kojem će boraviti dva dana.

DUGOGODIŠNJE PARTNERSTVO Split očekuje kraljevsku obitelj: Na večeri će se piti skupa vina

Posjeti pripadnika britanske kraljevske obitelji, koji se smatraju veleposlanicima Ujedinjenog Kraljevstva, organiziraju se na preporuku britanskog ministarstva vanjskih poslova kako bi se naglasila povezanost dviju zemalja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • narf 17.05.2019.

    Prinčevi svi odreda ljepotani!

  • ivb13 16.05.2019.

    Ovaj sa šeširom gospon neznam ko je al mi izgleda ko neki naš lokalni močnik koj se uvlači u stražnjicu meni nebitnoga princa hehe ak sam u krivu reci te mi ne nije hrvatski uvlakač inace unescom zaštićena vrsta vec engleski lord mada nekako sumnjam

  • 16.05.2019.

    tko dotakne palac ima srecu haha

Komentiraj...
Vidi sve komentare