To je to što me zanima!

Princ George je postao torta: Ma sladak je za prste polizati

ISTI KAO ORGINAL Čokoladna replika engleskog prijestolonasljednika visoka je čak 91,5 centimetara, ali slastičarka ju je namijenila samo za gledanje, ne jedenje
Vidi originalni članak

Slastičarki amaterki iz Walsalla u engleskoj pokrajini West Midlands za izradu čokoladne torte trebalo je 30 sati. Lara Mason (29) ukrasila ju je jestivim bojama, a malog princa u prirodnoj veličini radila je prema fotografiji s krštenja njegove mlađe sestre Charlotte.

Talentirana Lara je svoje slatko remek-djelo prijavila na natjecanje za najbolju tortu u Birminghamu. Žiri ju je jednoglasno proglasio pobjednicom, a Britanka je prije princa Georgea Alexandera Louisa (3) radila torte u obliku holivudskih ikona Jennifer Lawrence (25) i Johnnyja Deppa (52), za koje je također osvajala nagrade.

- Žiri mi je savjetovao da se koncentriram na detalje. Mnogi misle da je teže raditi velike torte, ali manje su pravi izazov jer se na njima vidi i najmanja pogreška - rekla je Mason. Slatku repliku sina engleskog princa Williama (33) i Kate Middleton (33), vojvotkinje od Cambridgea, slastičarka je radila na postolju od čelika, drveta i PVC-a, a torta je visoka 91,5 centimetara. Iako su se mnogi ponadali da će kušati dio torte, autorica Lara je odlučila da je replika malog princa samo za gledanje.

- Pojesti ga bi bilo čudno i zastrašujuće - rekla je.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • bijesna baba 11.11.2015.

    a ja ovakvu tortu ne bih uspjela napraviti za dva zivota uvijek se divnim kreativnim ljudima jer sam ja cijepljena protiv toga

  • svejedobro 10.11.2015.

    Svaka čast!

  • Einstain 7 10.11.2015.

    A kako ce ga sad rezat hahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare