To je to što me zanima!

Princa Louisa preplašio avion na kraljičinoj proslavi, a njegova reakcija postala je viralna

Djeca princa Williama i vojvotkinje Kate Middleton ukrala su pažnju na kraljičinom platinastom jubileju dok su se tijekom povorke vozila u kočiji s mamom i vojvotkinjom od Cornwalla
Vidi originalni članak

Princ George (8) radio je grimase dok je stajao na balkonu Buckinghamske palače s kraljicom Elizabetom II. (96) i ostatkom kraljevske obitelji. Georgeov osmijeh je mnoge podsjetio na njegovog oca princa Williama (39).

POGLEDAJTE VIDEO IZ LONDONA:

 

Za Kraljičin platinasti jubilej, djeca princa Williama i Kate Middleton (40) vozila su se u kočiji tijekom povorke. Najmlađi princ Louis (4) sjedio je između svoje starije braće i sestara, princa Georgea i princeze Charlotte (7).

S njima u kočiji je bila mama Kate i vojvotkinja od Cornwalla, Camilla (74), a djeca su veselo mahala okupljenima.

Kada su se svi tradicionalno okupili na balkonu Buckinghamske palače, princ Louis je pokrio uši zbog buke aviona, a princ George je radio grimase.

Podsjećamo, povodom 70 godina na prijestolju, od 2. do 5. lipnja cijela nacija slavi kraljičin platinasti jubilej. Četverodnevnu svečanost obilježit će vojne parade, brojni koncerti, raskošne gozbe i svečane povorke u čast kraljici, a već sada vlada euforija po ulicama Londona.

KRALJICA JE 70 GODINA NA TRONU Harry i Meghan nakon dvije godine doveli djecu u London: Milijuni su okupirali ulice grada

Kraljica Elizabeta je još u srijedu u zračnu luku poslala automobil i osiguranje po princa Harryja (37) i njegovu obitelj koji su stigli privatnim avionom iz Los Angelesa. Meghan (40) i Harry su se prvi put nakon dvije godine vratili u Veliku Britaniju.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • NijeRuža 02.06.2022.

    Ma presladak je!

  • ilmare 02.06.2022.

    Jadno dijete. Nije lako biti princ...

  • 02.06.2022.

    Hahaha: ''sjedio je između svoje starije braće i sestara''. Pa, koliko ih ima?

Komentiraj...
Vidi sve komentare