To je to što me zanima!

Princ Harry će u nedjelju otkriti detalje 'eksplozivne' biografije

CBS je objavio kratku najavu intervjua, koji je opisao kao 'otkrivajući',. Memoari bi mogli opisati pojedinosti nesuglasica između prinčeva Harryja i Williama
Vidi originalni članak

Britanski princ Harry, vojvoda od Sussexa, pružio je pojedinosti o svojoj novoj knjizi u 'otkrivajućem' intervjuu u sklopu američke televizijske emisije, koja će biti emitirana u nedjelju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Harry je o svojim nadolazećim memoarima 'Spare' razgovarao s Andersonom Cooperom u emisiji '60 Minutes' američke radiotelevizije CBS.

DOKUMENTARAC NIJE POMOGAO Gotovo pola Britanaca smatra da bi princu Harryju i Meghan Markle trebali oduzeti titule...

Memoari britanskog princa Harryja bit će objavljeni 10. siječnja.

CBS je objavio kratku najavu intervjua, koji je opisao kao 'otkrivajući', a Harryjevu biografiju, koja izlazi dva dana kasnije, kao 'eksplozivnu'. Očekuje se da će memoari opisati pojedinosti nesuglasica između 38-godišnjeg Harryja i njegovog 40-godišnjeg brata Williama, princa od Walesa. Do toga dolazi nakon što je vojvoda u svom dokumentarcu na Netflixu tvrdio da je William prekršio obećanje da nikada neće objavljivati priče ili govoriti protiv njega nakon što je svjedočio posljedicama takvih postupaka u uredu njihova oca.

Prema britanskom tabloidu The Sun, Harry je već snimio televizijski intervju o svojoj biografiji s Tomom Bradbyjem u emisiji News at Ten britanske televizije ITV. Bradby, bivši kraljevski dopisnik za ITV, prijatelj je Harryjeve obitelji i ranije ju je intervjuirao prilikom snimanja dokumentarnog filma o njihovoj turneji po Africi 2019.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • dahvaul 02.01.2023.

    Koga ti kuruzni zanimaš ti jedino možeš otkriti tajne vrhunskoga papučara.

Komentiraj...
Vidi sve komentare