To je to što me zanima!

Princ Harry i Meghan Markle oštro osudili rusku invaziju: 'Stojimo uz narod Ukrajine!'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Stojimo uz narod Ukrajine protiv ovog kršenja međunarodnog i humanitarnog prava te potičemo globalnu zajednicu i njene vođe da učine isto, poručili su Sussexi na službenoj stranici svoje zaklade Archewell
Vidi originalni članak

Nakon ruske invazije u Ukrajini ne prestaju se stišavati reakcije javnosti, a mnogi poznati i slavni također su osudili djela koja su u četvrtak šokirala cijeli svijet. Podršku Ukrajincima sada su pružili i princ Harry (37) te Meghan Markle (40).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na službenoj stranici svoje zaklade Archewell vojvoda i vojvotkinja od Sussexa su u četvrtak poslijepodne objavili  priopćenje o ratu u Ukrajini.

- Princ Harry i Meghan, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa i svi mi u Archewellu, stojimo uz narod Ukrajine protiv ovog kršenja međunarodnog i humanitarnog prava te potičemo globalnu zajednicu i njene vođe da učine isto - stoji u njihovoj izjavi.

NE OSJEĆA SE SIGURNO Princ Harry podnio tužbu protiv britanske vlade, želi upoznati djecu s kraljevskom obitelji

Kraljica Elizabeta II (95) i britanska kraljevska obitelj zasad se nisu oglasili o ruskoj invaziji na Ukrajinu, no mnogi i dalje pamte kako je princ Charles 2014. godine, za vrijeme ruske aneksije Krima, ruskog predsjednika Vladimira Putina usporedio s vođom nacista Hitlerom. To je navodno izjavio u neformalnom razgovoru s jednom Kanađankom.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Gruntovčani 26.02.2022.

    A vidi ovih crva sad

  • 25.02.2022.

    Stvarno jedna ozbiljna i vjerodostojna osuda ovih…

  • barica_30 25.02.2022.

    Najbolji su mi ti - toughts and prayers - tipovi. Sta je to ikada ikome pomoglo???!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare