To je to što me zanima!

Princ Harry i Meghan nisu bili pozvani na BAFTA-in događaj, a organizatori objasnili i zašto

Prostiranje crvenog tepiha Harryju i njegovoj ženi bilo kao da pale nuklearnu bombu. To je zabranjeno, govore iz organizacije, gdje smatraju da pozivanje princa i njegove supruge nije bila dobra ideja
Vidi originalni članak

Prošlu subotu bio je organiziran BAFTA-in 'Tea Party' u Los Angelesu, a princ Harry (38) i njegova supruga Meghan Markle (41) nisu bili pozvani.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako govori izvor za The Sun, dolazak princa i glumice bio bi prava 'PR katastrofa' te da su smatrali kako bi bila užasna ideja da ih se pozove. 

SAMO ONA ZNA Kate Middleton ismijala princa Harryja? Mnogi smatraju da je njezina izjava upućena šogoru

- Princ Harry je u svojoj knjizi i dokumentarnoj seriji žestoko napao kraljevsku obitelj. Američki tim je podsjetio da je njegov brat, princ William, predsjednik BAFTA-e - rekao je izvor.

- Dakle, za njih bi prostiranje crvenog tepiha Harryju i njegovoj ženi bilo kao da pale nuklearnu bombu. To je zabranjeno - dodao je.

Također je naglasio da bi svaki negativni razgovor o Williamu postao viralan te da bi to bilo poražavajuće.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • vjetrojebać 17.01.2023.

    Kak nebi problem bil kad je koruzni oženil kmicu a deda mu je crne s lasom lovil po svijetu . Mogel je bit tiho i uživat u životu

  • Imperatrice 17.01.2023.

    Sada to ne vidi jer je izmiješanih emocija i pod nevjerojatnim utjecajem žene Meghan, ali mislim da će požaliti jedan dan što je sve ovo učinio javno i na ovakav način. Ona, s druge strane, živi za moć, slavu, pozornost, lažnu uključivost u društvena pitanja, a sve s ciljem vlastite promocije i osjećaja "važnosti" koji je umjetno stvoren udajom za princa.

  • regma 17.01.2023.

    nestace on u noci

Komentiraj...
Vidi sve komentare