To je to što me zanima!

Princ Harry: 'Ne žalim ni zbog čega što sam otkrio u knjizi'

Laknulo mu je što je rekao svoju stranu priče svijetu, otkrio je izvor blizak paru. 'Rezerva' se prodala u više od 3.2 milijuna primjeraka diljem svijeta u prvom tjednu prodaje
Vidi originalni članak

Harry je rekao da je jako sretan zbog uspjeha knjige i reakcija na nju, rekao je izvor za Page Six. Ne žali ni zbog čega što je otkrio u knjizi i ponosan je na to kako se dobro memoari prodaju. Princ Harry (38) bio je odlično raspoložen na obnavljanju zavjeta s vjenčanja Ellen DeGeneres i Portie de Rossi prošlog tjedna. 

Gost je rekao da se Harry, koji je bio u društvu supruge Meghan Markle (41), činio vrlo ponosnim na kontroverznu biografiju 'Rezerva' koja se prodala u više do 3.2 milijuna primjeraka diljem svijeta u jednom tjednu. 

- Laknulo mu je što je rekao svoju stranu priče svijetu - otkrio je izvor.

Harry i Meghan bili su odlično raspoloženi, ali su pristojno preskočili odgovor na pitanje hoće li se pojaviti na krunidbi kralja Charlesa III., koja je 6. svibnja. 

skriva se Meghan Markle priprema svoje memoare? Nitko ju već duže vremena nije vidio u javnosti

Kralj navodno želi da dođu, ističe Page Six. Ipak, ovih dana dospjela je vijest u strane medije kako je izvor blizak Meghan i Harryju rekao da još nisu dobili poziv. 'Spare' je, prema Guinnessovoj knjizi svjetskih rekorda, knjiga koja se prodaje najbrže ikad, a da nije fikcija.

POGLEDAJTE VIDEO: KEDŽO ODGOVORIO NA OPTUŽBE O PLAGIJATU

Idi na 24sata

Komentari 4

  • statebriga13 15.02.2023.

    na koljenima ces preklinjati da te prime nazad cim te ova izmuze i cim joj postanes dosadan...

  • BDP 11.02.2023.

    Osramotio se

  • jamesbond7777 10.02.2023.

    A jesi i napisal 🙄uf

Komentiraj...
Vidi sve komentare