To je to što me zanima!

Princ Harry 'nogirao' curu jer se želi posvetiti vojnoj karijeri

Nakon kraljevskog vjenčanja ostavio je djevojku s kojom je bio pet godina u vezi. Zatim je prohodao s manekenkom Florence, no ostavio ju je nakon dva mjeseca...
Vidi originalni članak

Princ Harry (26) i manekenka Florence Brudenell Bruce (25) više nisu zajedno, piše Daily Mirror. Harry, koji je u lipnju prohodao s manekenkom, nije želio ozbiljnu vezu te se odlučio posvetiti svojoj vojnoj karijeri.

- Harry trenutačno ima puno toga na umu. Želi se posvetiti obuci u upravljanju helikopterima, a nakon obuke bi se trebao vratiti u Afganistan - rekao je izvor blizak kraljevskoj obitelji.

Dok se Harry nedavno s prijateljima zabavljao na Majorci, Florence je ostala u Londonu. Britanski mediji nedavno su objavili kako su prema obiteljskom stablu, Harry i Florence rođaci u osmom koljenu. Ubrzo nakon kraljevskog vjenčanja Harry je prekinuo petogodišnju vezu s djevojkom Chelsey Davy.  Ona je tada izjavila je da joj je smetalo što vjerojatno nikad ne bi bio vjeran muškarac te da bi ga odbila i da ju je zaprosio jer nije željela biti princeza.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Poison Ivy_1 16.08.2011.

    ma daj,pa sad ce se on spetljat sa Slavinom (Pipom) XD

  • macki 16.08.2011.

    Vec mi je zlo od tih Pepeljuga i prinčeva....ali haj bolje i to nego neke nase kvazi zvijezde tipa Lambaša,Simona,Marijana-za razlikiu od njih ovdje imamo bar prave prinčeve ! :-)))

  • istina1 16.08.2011.

    ko se mača laća od mača će i poginuti

Komentiraj...
Vidi sve komentare