To je to što me zanima!

Princ Harry posjetio je djecu u Africi: Zajedno su radili kolače

Posjetio je slabovidnu i gluhu djecu u školi. Klinci su ga učili znakovni jezik, a on im je napravio čokoladne slastice. Djeca su ga čekala s porukom ispisanom na ploči
Vidi originalni članak

Nakon ručka djeca su Harryju (28) pokazala pokrete tradicionalnog afričkog plesa, a princ se hvalio kako ima više ritma od svojeg oca, princa Charlesa (64).
Harry je s mališanima u Južnoj Africi u gradiću Lesotho proveo tri dana. Osim kuhanja, princ je bio i na satu engleskog jezika. Mališani su ga dočekali s porukom ispisanom na ploči: 'Volimo te, prinče Harry'.

- Naučili su me znakovnom jeziku. Znam reći mama, tata, obitelj, sestra i brat – pohvalio se novinarima princ Harry.

Harry je oduvijek govorio da obožava Afriku. Ondje je još 2006. godine s kraljevskom obitelji osnovao humanitarnu organizaciju Sentebale koja pomaže gluhoj i slabovidnoj djeci. Organizaciju su osnovali u spomen na njegovu pokojnu majku Lady Dianu, a ime Sentebale na lokalnom dijalektu znači 'ne zaboravi me'. Iako se Harryja smatra crnom ovcom kraljevske obitelji zbog razuzdanog ponašanja, skidanja na tulumima i ljubakanja sa šankericama, u Africi je ponovno pokazao da je iznimno osjetljiv na djecu. Tako je dječaka koji je na nastavi briznuo u plač izveo iz škole i tješio ga sve dok se nije smirio.

- Princ Harry je naše blago i beskrajno smo mu zahvalni na svemu. Djeca ga naprosto obožavaju – rekla je ravnateljica škole Mary Patis.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • jabuka1 01.03.2013.

    simpa je ,jer se ne ponaša kao dio kraljevske obitelji, nije ukočen i sve po PS-u.. ON JE ON :D

  • jožina 01.03.2013.

    eto što ti je kraljevski protokol.... sve će napraviti da ga se prikaže u što ljepšem svjetlu. čim se pojavi u žutoj štampi u nekakvom baru sa nekakvom fuficom, drugi dan je negdje u humanitarnom radu. da je običan dečko, bio bi samo mali nestaško i bekrija...

  • Zeleni_Zub 01.03.2013.

    Kraljevska humanost na djelu,licemjerno s obzirom da je uz ameriku engleska jedan od glavnih krivaca za položaj u kom se nalzi većina Afričkih zemalja danas.

Komentiraj...
Vidi sve komentare