To je to što me zanima!

Princ Harry prvi put u javnosti nakon skandala, samo se smije

Dok se vozio prema palači, princ Harry je zadubljeno gledao u mobitel, ali kad je stigao na odredište, nije skidao osmijeh s lica. Odgodio je odlazak u Kanadu kod supruge Meghan Markle
Vidi originalni članak

Nakon cijele drame 'Megxit', princ Harry (35) je poslije pregovara s kraljicom Elizabetom II. (93) i cijelom obitelji, ipak počeo raditi. Paparazzi su ga ulovili kako se vozi do Buckinghamske palače kako bi vodio prvenstvo u ragbiju, piše The Sun.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ovo je njegov prvi posao za kraljevsku obitelj, ali i prvo pojavljivanje u javnosti otkako su bili pregovori vezani za njegovo povlačenje s dužnosti.

Dok se vozio prema palači, princ Harry je zadubljeno gledao u mobitel, ali kad je stigao na odredište, nije skidao osmijeh s lica. 

Princ Harry je odgodio odlazak u Kanadu kod supruge Meghan Markle (38) i sina Archieja. Kako pišu strani mediji, Harry bi trebao ostati u Velikoj Britaniji još barem tjedan dana.

- Vojvoda ima neke sastanke početkom idućeg tjedna - rekao je izvor medijima, dok se nagađa da Harry produžuje boravak u Velikoj Britaniji kako bi razgovarao s obitelji vezano za njegovu buduću ulogu u kraljevstvu.

Kraljevstvo zasad se nije oglasilo što će napraviti povodom Harryja i Meghan, jedino je kraljica Elizabeta objavila kako podržava njihovu odluku. 

POGLEDAJTE ŠTO ŠARIĆ MISLI O URNEBESNOJ ČESTITKI ALEKSANDRA VUČIĆA: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 8

  • morana1 16.01.2020.

    Smije se da prikrije nervozu i nezadovoljstvo - poput naše ministrice Divjak ! Žena stalno pokazuje zube i smije se - kada treba i kada ne treba - sve djeluje, namješteno, isforsirano , neuvjerljivo i neiskreno - iritantno!

  • astraocta 16.01.2020.

    Samo se smije. Na čemu je ?

  • Crnbog 16.01.2020.

    I ja bi se smija, diga toliku lovu i sad se "osamostalio".

Komentiraj...
Vidi sve komentare