To je to što me zanima!

Princ Harry se svima pohvalio kako će dobiti malog nećaka

JOŠ NISU ODABRALI IME Ponosni budući stric je presretan i stalno svom bratu Williamu (30) i Kate (31) daje prijedloge sa šašavim imenima za svog nećaka
Vidi originalni članak

Cijela obitelj je uzbuđena jer nam za dva mjeseca stiže dječak. Kate je oduvijek željela sina, navodno je svojim prijateljima rekao britanski princ Harry (28). Ponosni budući stric je presretan i stalno svom bratu Williamu (30) i Kate (31) daje prijedloge sa šašavim imenima.

- Već su se odlučili kako će se zvati, ali ne žele nikome otkriti, pa čak niti Harryju. Boje se da bi se mogao ponovno izlanuti - rekao je prijatelj blizak britanskoj kraljevskoj obitelji.     

Idi na 24sata

Komentari 29

  • ansevar 06.05.2013.

    Živo i zdravo bilo.Samo to je važno, a sve druge priče su bez veze. Svatko s puno ljubavi čeka svoje dijete, pa zašto bi se oni razlikovali.Zločestim komentarima ovdje nije mjesto.Ipak se radi o bebi koju roditelji željno očekuju.

  • mala-crna-slavonka 06.05.2013.

    zašto crna ovca? meni se baš sviđa jel živi život kako on hoće,a ne brat mu sluša svoju bakicu koja će i njega da uništi kao i mamu im...meni je žao Kate ,jel tako nebi mogla živjeti...bebi sve najbolje nadam se da ćeš pokupit gene od mame :))))

  • brbljavi prdež 05.05.2013.

    ChelseaMG, baš si dobro napisala, jadno dijete. Ne mogu dočekati dan da već jednom ukinu tu parazitsku monarhiju, koja sisa život. Koliko potroše za grijanje tih pljesnivih dvoraca, hrpa siromaha u UK bi se najela do besvijesti. Možda bi bili riješeni bar neki socijalni problemi stanovništva. Kad vidim onog drljavog klempavca, proradi mi čir. Još imaju i "dužnosti", koje moraju obaviti zbog primanja visokih državnih subvencija jer su "čistokrvni". Kad budete imali vremena, otvorite Spomen-dom Aboridžinima, Škotima, Ircima i svima koje tlačite jer je to vaše "pravo" po naslijeđu, koji su morali trpjeti i umrijeti zbog vašeg načina života.

Komentiraj...
Vidi sve komentare