To je to što me zanima!

Princ je zbog dijete u bolnici: Smršavio 20 kila, pa kolabirao

Zbog uloge u filmu Mehmet Günsür bio je na rigoroznoj dijeti. Tri je tjedna pio samo vodu i zeleni čaj. Pozlilo mu je u njegovu domu u Istanbulu te se tamo onesvijestio
Vidi originalni članak

Mehmet Günsür (37) zbog uloge u filmu, čije ime se još ne zna, bio je na rigoroznoj dijeti. Tri je tjedna pio samo vodu i zeleni čaj. Pozlilo mu je u njegovu domu u Istanbulu te se onesvijestio.

Prijateljica turskoga glumca, najpoznatijeg po ulozi princa Mustafe u seriji “Sulejman Veličanstveni”, pozvala je hitnu pomoć, koja ga je prevezla u bolnicu. Mehmet je u manje od mjesec dana smršavio 20 kilograma. Liječnici su ga zadržali na promatranju u bolnici, gdje prima infuziju i vitaminske koktele.

- Pretjerao je. Iako je bio svjestan da riskira zdravlje, izgladnjivao se jer želi biti spreman za snimanje početkom sljedeće godine. Postupno mu daju hranu - kažu glumčevi prijatelji.

Supruga Katerina Mongio (37) stalno je uz Mehmeta u bolnici. S talijanskom redateljicom dokumentarnih filmova, s kojom je u braku šest godina, turski glumac ima sina Alija (4) i dvogodišnju kćer Mayu. 

Idi na 24sata

Komentari 37

  • user_227964 11.12.2012.

    To mu je kazna jer maltretira ljude s onom glupošču od serije

  • 11.12.2012.

    trebali su nekog mlađeg glumca stavit za Mustafu.... preočito je da je ovaj puno stariji

  • cicciolina 11.12.2012.

    Stvarno, tip ima 37 godina...pobogu moga ga je i koji mlađi glumit! Al da izgleda mlađe, izgleda, dala bi mu 27...

Komentiraj...
Vidi sve komentare