To je to što me zanima!

Princ William prevario je Kate Middleton? Nagađanja o aferi s markizom traju još od 2019.

Markiza Rose Hanbury dugogodišnja je obiteljska prijateljica, a njezina baka sudjelovala je na vjenčanju kraljice Elizabete II.
Vidi originalni članak

Princ William (40) i njegova supruga Kate Middleton (41) u braku su već 12 godina, a nagađanja o prinčevoj aferi s markizom Sarah Rose Hanbury (38) ponovno su započela.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sarah Rose Hanbury, markiza od Cholmondeleyja, dugogodišnja je prijateljica kraljevske obitelji. Njezina baka Lady Elizabeth Lambart bila je jedna od djeveruša na vjenčanju pokojne kraljice Elizabete II. Stoga Rose često prisustvuje obiteljskim druženjima.

OŠTRO OSUDIO OČEV POZIV Charles želi Harryja i Meghan na krunidbi, ali William se buni: 'Samo žele privući pozornost'

Rose se 2009. godine udala za markiza Davida Cholmondeleyja (62) te s njime ima troje djece - 13-godišnje blizance Alexandera i Olivera, te kćer Iris (7), a prije nego što je rodila, bavila se modelingom u londonskoj agenciji Storm Models. Godine 2019. nagađalo se da je njihov brak gotov, a neki su mislili da je glavni krivac upravo princ William.

Iako nema potvrđenih dokaza o njihovoj aferi, nagađa se kako je William Dan zaljubljenih proveo s Rose, a navodno joj je kupio i poklon, prenosi The News.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • only july 09.03.2023.

    Ma da barem onda nađe komada sa kojim je prevari...ovo je katastrofa!

  • 08.03.2023.

    Nije valjda kao tata??

  • samurai77 08.03.2023.

    To moraš stvarno bit pijan da bi to mogal otpeljat u krevet.

Komentiraj...
Vidi sve komentare