To je to što me zanima!

Princ William primio prvu dozu cjepiva protiv korona virusa

Iz Kensingtonske palače, gdje princ William živi sa suprugom Kate Middleton (39) i njihovo troje djece, nisu se oglasili o tome za koje se cjepivo vojvoda odlučio
Vidi originalni članak

Princ William (38) primio je u Muzeju znanosti u Londonu prvu dozu cjepiva protiv korona virusa. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vojvoda od Cambridgea na Twitter profilu podijelio je fotku na kojoj se vidi kako prima cjepivo. 

- U utorak sam primio svoju prvu dozu cjepiva protiv korona virusa. Hvala svima koji i dalje radite na provođenju cijepljenja. Hvala vam i na onome što ste učinili i što nastavljate raditi - napisao je.

Iz Kensingtonske palače, gdje princ William živi sa suprugom Kate Middleton (39) i njihovo troje djece, nisu se oglasili o tome za koje se cjepivo vojvoda odlučio. 

S obzirom na to da je mlađi od 40 godina ima pravo primiti i Pfizerovo i AstraZenecino. 

Zanimljivo je to da je vojvoda objavio fotku s cijepljenja dan nakon što su vlasti pozvale građane na procjepljivanje zbog 'ravne trke' koju trenutno vode u borbi za sprječavanje širenja Indijske mutacije korona virusa koji se trenutno širi njihovom zemljom. 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Blaza pravedna 20.05.2021.

    Ma lazu... namjestaljka... vec smo svi skuzili- naslikavaju se bezveze... gluposti

  • Ana368 20.05.2021.

    da i ? pljuc

  • tombolan 20.05.2021.

    Toliko propagande, toliko poziva na cijepljenje, a nitko ne govori o nuspojavama. Teškim nuspojavama poput GBS-a, teškog neurološkog poremećaja za koji nema lijeka, a od čovjeka napravi doživotnog invalida. Moja susjeda je nedavno primila 2. dozu Pfizera, eno je u bolnici, oduzetih ruku i nogu. O tome se ne govori, jer im je zabranjeno, pod prijetnjom otkazom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare