To je to što me zanima!

Princeza Charlene vratila se iz psihijatrijske ustanove i objavila fotografiju s obitelji

Princ Albert je u studenom za izjavio kako je princeza otišla na liječenje u inozemstvo nakon što je pretrpjela duboku emocionalnu i fizičku iscrpljenost
Vidi originalni članak

Nakon povratka iz psihijatrijske ustanove princeza Charlene od Monaka na svom Instagram profilu čestitala je svima Uskrs i podijelila fotografije s obitelji. Pozirala je sa suprugom, princom Albertom i djecom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Princeza, koja je dobila titulu 'najtužnije žene svijeta', do sada je bila na liječenju, a ovo je prva fotografija koju je objavila nakon povratka u kneževinu. U komentarima su joj mnogi poželjeli sretan Uskrs te joj poručili da se nadaju da se oporavlja. - Sretan Uskrs. Nadam se da se oporavljaš kako bi ponovno mogla uživati u svom životu i obitelji. Sve kreće od toga da budemo zdravi - poželjeli su joj pratitelji.

- Drago mi je da si se vratila kući - komentirali su i drugi.

HARRY JE KOD BAKE BIO DUŽE Princ Charles za sina i nevjestu odvojio tek 15 minuta vremena

Charlene se prošlog mjeseca vratila obitelji u Monako nakon što je četiri mjeseca provela u ustanovi za mentalno zdravlje Podsjećamo, princ Albert je u studenom za časopis People izjavio kako je princeza otišla na liječenje u inozemstvo nakon što je pretrpjela duboku emocionalnu i fizičku iscrpljenost. Strani mediji nagađaju kako je princeza odmarala u klinici u Švicarskoj, a njezin suprug te djeca princ Jacques i princeza Gabriella su održavali kontakt s njom svakodnevno razgovarajući telefonom i video pozivima.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Cherylin 19.04.2022.

    Uz takvog švalera svaka bi zavrsila na psiho terapiji pa samo nova djeca niču gdi god boravio

  • Nalla 19.04.2022.

    Od čega pa se ona ipak emocionalno i fizički iscrpila???? Od jutarnjeg razmišljanja kaj da si obuče dok ormar otvori?

Komentiraj...
Vidi sve komentare