To je to što me zanima!

Princeza Charlotte (5) je 'teška' 5 milijardi funti, više nego brat

Djevojčica kroz svoj modni izričaj već sad uprihođuje milijune, a ima utjecaj i na popularnost igračaka koje je odabrala kraljevska obitelj. Britanski mediji već sad ju nazivaju 'malom Kate'.
Vidi originalni članak

Kraljevska djeca odrastaju pod posebnim povećalom, što naravno vrijedi i za princezu Charlotte (5), dijete princa Williama (38) i vojvotkinje Kate Middleton (38). Kako i ne bi kad je djevojčica već sad 'teška' 5 milijardi funti, procijenio je magazin Marie Claire.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Po toj procjeni, s kojom se slaže i Brand Finance, malena Charlotte već sad je ispred, primjerice, princeze Charlene od Monaka, princeze Karoline, ali i svog starijeg brata Georgea.

NEKI ŠKOLARCI U KARANTENI Princ se ne boji korone: George i Charlotte redovito idu u školu

Dječaka i budućeg kralja Insider i Reader's Digest procjenjuju na 3,5 milijarde dolara, a veći financijski uspjeh u slučaju Charlotte specijalizirani financijski mediji objašnjavaju tzv. 'Kate effectom'.

Djevojčica kroz svoj modni izričaj već sad uprihođuje milijune, a ima utjecaj i na popularnost igračaka koje je odabrala kraljevska obitelj. Britanski mediji već sad ju nazivaju 'malom Kate', a za njezinu majku pišu kako, u financijskom smislu, 'sve što dotkane pretvori u zlato'.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • TAKE IT BACK 18.07.2020.

    "kraljevi i kraljice" u 21. stoljeću. nikada mi neće biti jasno čemu i kome oni služe, pogotovo u Britaniji?. nemaju politički, već samo protokolarni položaj.to su paraziti koji žive od samog početka svoga postojanja od tuđe muke, krvi i patnje. Razlika između prije i danas je smo u tome što danas ne mogu odsijecati glave. Možda su izbacili i incest.

  • ypsilon 18.07.2020.

    kak je moja pokojna baka znala reci; kome bog, tome i svi sveci ...

  • 17.07.2020.

    Ova će dugo živit ko i baba. To je taj gen iste su.

Komentiraj...
Vidi sve komentare