To je to što me zanima!

Princeza Eugenie čeka bebu sa suprugom: 'Jako smo uzbuđeni'

Ovo je paru prvo dijete, a sretnom viješću pohvalila se princeza Eugenie na Instagramu. Objavila je fotografiju na kojoj drži dječje papučice s likom medvjeda. Palača je naglasila kako je cijela obitelj oduševljena
Vidi originalni članak

Princeza Eugenie (30), kći princa Andrewa (60) i vojvotkinje od Yorka Sarah Ferguson (60), trudna je i trebala bi roditi početkom iduće godine, potvrdila je Buckinghamska palača na službenim stranicama.

POGLEDAJTE VIDEO: Veze Hrvatske i britanske kraljevske obitelji

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

O svemu se oglasila i princeza Eugenie na svom Instagram profilu.

- Jack i ja smo jako uzbuđeni zbog početka 2021. - napisala je Eugenie uz fotografiju na kojoj drži dječje papučice s likom medvjeda. Ovo je paru prvo dijete.

Palača je naglasila kako je cijela obitelj oduševljena zbog sretnih vijesti.

Unuka kraljice Elizabete II. (94) prije dvije godine udala se za britanskog trgovca vinom Jacka Brooksbanka (34) u kapelici sv. Jurja u Windsoru. Princeza je imala vjenčanicu koju potpisuju dizajneri Peter Pilotto i Christopher De Vos. Vjenčana kuma joj je bila sestra, princeza Beatrice (32). Šuška se kako će upravo ona biti i krsna kuma djetetu. 

Inače, princeza Eugenie najpoznatija je po svom razuzdanom mladenačkom životu. Orgijala je s 20 ljudi na školskom igralištu, konzumirala je cigarete i alkohol, skoro su je izbacili iz škole... Niti njezin suprug nije bio nevinašce. Jednom su 'procurile' fotografije na kojima je Jack u klinču sa striptizetom u noćnom klubu. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare