To je to što me zanima!

Princeza Eugenie se udaje, a odabrala je cvijeće kao Meghan

U listopadu, na vjenčanju u kapelici St Georgea, nevjesta će u rukama držati buket u kojem će se naći isti cvijet kakvog je imala i Harryjeva supruga, Meghan Markle (36)
Vidi originalni članak

Princeza Eugenie (28), sestrična princa Harryja (33), u listopadu će se udati za Jacka Brooksbanka (32) u kapelici St Georgea. Do oltara će ju otpratiti njezin otac, princ Andrew (58). Nevjesta će na vjenčanju u rukama držati buket u kojem će se naći isti cvijet kakvog je imala i Harryjeva supruga Meghan Markle (36).

Nedavno vjenčani par, vojvoda od Sussexa Harry i vojvotkinja Meghan, odbili su držati se nekih tradicija vezanih za kraljevsko vjenčanje, no kada je buket u pitanju nisu ništa mijenjali. Buket je sadržavao cvjetove slatkog graška, ljiljana, astilbe, jasmina i zvjezdanke.

SLUŽBENO JE Meghan Markle potvrdila: Otac me neće dopratiti do oltara...

Uključivao je i potočnice, omiljeno cvijeće pokojne princeze Diane, a cijelom buketu posebnost je dao stručak mirte. Buket princeze Eugenie sadržavat će upravo taj poseban cvijet. Nagađalo se kopira li opet Meghan, kao što je učinila s bijelom haljinom koju je nosila na 'Royal Ascotu', ili slijedi tradiciju. 

Nešto prije Harryjevog i Meghaninog vjenčanja otkrilo se da stručak mirte prezentira ljubav. Prvi put se našao u buketu još na vjenčanju najstarije kćeri kraljice Victorije i princa Alberta. Imala ga je i majka princeze Eugenie, Sarah Ferguson (58) kad se udavala za princa Andrewa (58).

VIDI OVO: Ove 4 teorije o seksu su ČISTA LAŽ

NEPOZNATOM BORCU Vjenčani buket Meghan Markle nakon slavlja završio na grobu

Mladenke svoj buket nakon vjenčanja polažu na grob nepoznatih ratnika u Westminster Abbeyju. Britanska Kraljica majka, Elizabeth, koja je umrla u 102. godini života, na taj je način odala počast svome bratu Fergusu koji je poginuo u Prvom svjetskom ratu u 26. godini života. Time je 1923. godine pokrenula tradiciju polaganja buketa.

VIDI OVO: 11 bizarnih stvari o masturbaciji!

Idi na 24sata

Komentari 1

  • frenky___ 24.06.2018.

    Boli me ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare