To je to što me zanima!

Princeza Kate će se oglasiti o svom zdravstvenom stanju? Ali navodno tek za mjesec dana

Princezini prijatelji vjeruju da će se više informacija o njezinom oporavku objaviti u dogledno vrijeme, ali pod njezinim uvjetima
Vidi originalni članak

Princeza od Walesa podvrgnuta je operaciji u londonskoj klinici 16. siječnja, no detalji njezina stanja ostali su tajni. Očekuje se da će se službenim dužnostima vratiti tek nakon Uskrsa. Britanski The Sunday Times piše kako će se u javnosti pojaviti nakon 17. travnja, kad njezinoj djeci završavaju školski praznici.

Kad se skroz oporavi i vrati kraljevskim dužnostima, tad bi mogla progovoriti o zdravstvenom stanju, navodi The Sunday Times.

Nevinost izgubio s 12 godina Brat princeze Diane: 'Učiteljica me seksualno zlostavljala! Bili smo zatvorenici koje su bičevali'

Princezini prijatelji vjeruju da će se više informacija o njezinom oporavku objaviti u dogledno vrijeme, ali pod njezinim uvjetima.

- Htjet će biti jasnija i otvorenija, ali učinit će to kad se bude osjećala spremnom. To će biti njezina odluka. Neće ju se požurivati - dodao je izvor za britanske medije.

Početkom ožujka nakon debakla s fotošopiranom fotografijom iz palače su se posljednji put oglasili o princezinom stanju.

PROBLEMI U BRAKU? Princ William ne nosi vjenčani prsten: Otkriven je i razlog

- Bili smo vrlo jasni od samog početka da će se princeza od Walesa vratiti do Uskrsa i da će Kensingtonska palača objavljivati ažuriranja samo kada nešto bude značajno - rekli su.

Također su dodali da je princeza "dobro". 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • mars7 17.03.2024.

    zasto taji?

  • V+V 17.03.2024.

    Pustite gospođu da se oporavi , ovo je već previše pisati o osobi koja ima poteškoća koje mi nemoramo znati .

  • hercegovac katolik lopina 17.03.2024.

    Opet i danas o tim svijetskim lopovima

Komentiraj...
Vidi sve komentare