To je to što me zanima!

Princeza Kate ganuta podrškom nakon objave da ima karcinom

Kate Middleton u emotivnom videu rekla je da joj je dijagnoza bila veliki šok te da su ona i William sve držali u privatnosti zbog djece
Vidi originalni članak

Princeza Kate Middleton (42) u petak je otkrila da ima rak. Emotivnom porukom stala je na kraj teorijama zavjere i otkrila što se zapravo događalo s njom posljednjih nekoliko mjeseci. Princ William ju je podržao, a ona je rekla i da će biti dobro te da do sada nije javno govorila o zdravstvenom stanju zbog dobrobiti svoje obitelji. Javnost je bila u šoku, a ispod videa se mogu pročitati brojne poruke podrške. Princ William i princeza Kate dirnuti su podrškom koju je princeza dobila nakon objave da ima rak, piše BBC.

HRVAT KOJI JE UPOZNAO KATE Dr. Nikola Milojević: 'Kate je jednostavna i draga, jednog dana će biti divna kraljica...'

- Princ i princeza su silno dirnuti ljubaznim porukama ljudi ovdje u Velikoj Britaniji, diljem Commonwealtha i diljem svijeta kao odgovor na poruku Njezinog Kraljevskog Visočanstva. Izuzetno su dirnuti toplinom i podrškom javnosti i zahvalni su na razumijevanju njihovog zahtjeva za privatnošću u ovom trenutku - rekao je glasnogovornik Kensingtonske palače za BBC.

Prisjetimo se, Kate je bila podvrgnuta planiranoj abdominalnoj operaciji u siječnju, a zadnji put je viđena kako prisustvuje kraljevskom događaju u prosincu prošle godine. U petak je prekinula šutnju te priznala da joj je dijagnosticiran rak. 

DIRLJIVE ANEGDOTE Emotivna i brižna strana kralja Charlesa: 'Šepao je u ogrtaču kako bi ohrabrio Kate u bolnici'

Otkrila je da i trenutačno prolazi kroz 'preventivnu' kemoterapiju. Rekla je da joj je dijagnoza bila veliki šok te da su ona i William sve držali u privatnosti zbog djece. Na početku videa se zahvalila na svim porukama podrške koje je primila tijekom posljednjih nekoliko mjeseci.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Siomir 24.03.2024.

    Uganuo sam nogu

  • komunjara2 24.03.2024.

    booooring.....!

  • francek79 24.03.2024.

    No!!! I???? Ovo nam je važno zbog???

Komentiraj...
Vidi sve komentare