To je to što me zanima!

'Princeza šlagera' hrvatskog podrijetla se skinula na Cresu

Jedni misle da Mai izgleda odlično i da joj je 'dozvoljeno' fotografirati se polugola. Neki ipak smatraju suprotno. Neukusno im je da pjevačica objavi takvu fotografiju jer ju prate mlade djevojke kojima time šalje lošu poruku
Vidi originalni članak

Njemačka princeza šlagera hrvatskog podrijetla Vanessa Mai (26) ljetuje na Cresu. Društvo joj pravi suprug Andreas Ferber (34) i njihov pas Ikar. 

Ferber, s kojim je u braku od prošle godine, fotografirao ju je dok se odmarala na brodu. Vanessa na sebi ima samo donji dio kupaćeg kostima, a Ikar je pozirao s njom. 

Njezini obožavatelji na društvenim mrežama imali su podijeljena mišljenja. Jedni misle da Mai izgleda odlično i da joj je 'dozvoljeno' fotografirati se polugola.

Neki ipak smatraju suprotno. Neukusno im je da pjevačica objavi takvu fotografiju jer ju prate mlade djevojke kojima time šalje lošu poruku.  

Vanessa je rođena u Aspachu u Njemačkoj pod imenom Vanessa Mandekić. Njezin otac Marin je Hrvat, dok je majka njemačkog podrijetla. Kako kaže, glazbeni talent je naslijedila od oca.

Marin je u mladosti imao svoj bend, a njegova kći je ponekad nastupala s njim. Karijeru je započela sa 16 u školskom mjuziklu 'Čarobnjak iz Oza'. Tada je shvatila koje zanimanje ju privlači i čime se želi u životu baviti. 

Profesionalno je počela pjevati 2012. godine u njemačkoj grupi 'Wolkenfrei', a prije dvije godine započela je samostalnu karijeru kada je njezin talent prepoznao njemački skladatelj i producent Dieter Bohlen (64). On joj sada piše tekstove za pjesme, a umjetničko ime si je sama stvorila zamijenivši prezime Mandekić s nazivom mjeseca u kojem je rođena (Mai). 

Iako živi u Njemačkoj, voli se odmarati u Hrvatskoj i svaki slobodan trenutak iskoristi kako bi ju posjetila. 

- Obožavam Hrvatsku. To je domovina mog oca. Imam jako lijepa sjećanja iz djetinjstva jer sam s obitelji provodila u Hrvatskoj sve školske praznike - rekla je nedavno u razgovoru s novinarom.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • TaraMartinez 20.09.2018.

    Najjače mi je kad napišu " Hrvatskog podrijetla " a ne znaju ni zinit nas jezik

  • iiiih 20.09.2018.

    Mozda htjela zavrsiti u 24 sata. A to samo mozes kad se skines. Inace je nitko ne zna u hr 😆

  • 20.09.2018.

    prekrasna

Komentiraj...
Vidi sve komentare