To je to što me zanima!

Princeza šokirala obitelj: Rodila je sina, pa otkazala vjenčanje

Cijela obitelj se tada nadala da će se Charlotte uz producenta skrasiti. Ipak, do vjenčanja koje su planirali neće doći jer ga je princeza otkazala i raskinula zaruke
Vidi originalni članak

Deveta po redu za monegaški tron, princeza Charlotte Casiraghi (31) i francuski producent Dimitri Rassam (37) prošle godine u ožujku objavili su zaruke na Balu ruža u Monte Carlu, a u rujnu postali roditelji dječaka Balthazara. Cijela obitelj se tada nadala da će se Charlotte uz producenta skrasiti. Ipak, do vjenčanja koje su planirali neće doći jer ga je princeza otkazala i raskinula zaruke, prenosi magazin Hello. 

Ovo nije prvi put da par otkazuje vjenčanje. Prije trudnoće, za luksuzno slavlje sve je bilo pripremljeno na Siciliji u raskošnoj vili Dimitrijeve majke. Ipak, Charlotte i Dimitri odlučili su pričekati dok ne prođe porod, a sada su se ponovno predomislili. 

Unuka slavne Grace Kelly, upoznala je nesuđenog supruga preko zajedničkih prijatelja, a prohodali su 2016. Oboje imaju djecu iz prijašnjih veza. Charlotte ima sina Raphaela (4) iz veze s komičarom Gadom Elmalehom (47), a Rassam iz prijašnjeg braka s modelom Mashom Novoselovom (33) ima kćer (8). 

Prije nego je započela vezu s francuskim producentom Dimitrijem, Charlotte je punila naslovnice svojim ljubavnim vezama. Čini se da je princeza birala dečke koji imaju strast prema zajedničkoj stvari - filmu. Naime, nakon što je prekinula s komičarom, bila je u vezi s talijanskim scenaristom Lambertom Sanfeliceom kojeg je upoznala na filmskom festivalu. Veza im nije dugo trajala, a ubrzo nakon počela se viđati s Rassamom. 

Meghan Markle opet kontra svih kraljevskih pravila i kontra Kate Middleton: Gdje to planira roditi prvo dijete?

Idi na 24sata

Komentari 34

  • elsie2018 06.01.2019.

    Oni su ukleta familija i daleeeeko od royals . Oni su gusarska familija a tamo gdje je Monaco bio je veliki samostan gdje su zivjeli popovi , to je bila njihova zemlja dio Francuske . Gusari po imenu Grimaldi su sve stanovnistvo i popove poubijali i uzeli taj dio Francuske . Iz generacije u ganeraciju su zato prokleti tako da stari koji je bio cvrknut nije mogao naci zenu u Evrpskim dvorima pa je ozenio laku robu i priglupu Grace Kelly koja nije imala nista drugo od ljepote , to je Grimaldova istina !

  • 06.01.2019.

    Pa imamo i mi naše princeze i glumice ....Seve , Tina ....

  • Miške 06.01.2019.

    Charlotte ima sina Raphaela (4) iz veze s komičarom Gadom . Nomen es omen.

Komentiraj...
Vidi sve komentare