To je to što me zanima!

Priprema se za Super Bowl: Beyonce objavila fotke s probe

Pjevačica je na TumbIru objavila fotografije snimljene tijekom plesne probe u društvu plesača prije skorašnjeg nastupa u poluvremenu američkog Super Bowla XLVII
Vidi originalni članak

Nakon što se našla u središtu kontroverze jer je na nedavnoj inauguraciji američkog predsjednika Baracka Obame američku himnu pjevala na playback, Beyonce je obožavateljima dala uvid u ono što mogu očekivati od njezina nastupa u poluvremenu Super Bowla XLVII.  Pjevačica je na internetskoj društvenoj mreži TumbIr objavila fotografije snimljene tijekom probe. Na jednoj od njih Beyonce Knowles (31) pozira u bijeloj majici na kojoj stoji natpis Brooklyn Nets, ime NBA momčadi čiji je suvlasnik njezin suprug Jay-Z. Na ostalim fotografijama mogu se vidjeti plesači koji treniraju za nastup na showu.

Najvažniji američki sportski događaj godine u New Orleansu, Super Bowl XLVII, nastupom će otvoriti Alicia Keys. Otpjevat će američku himnu dok će Beyonce nastupiti u poluvremenu. Navodno će započeti s hitom 'Crazy in Love' prije nego joj se pridruže bivše članice iz Destiny's Childa, Kelly Rowland i Michelle Williams. Otpjevat će njihov hit iz 1999. godine 'Bills, Bills, Bills', 'Survivor' i novi singl 'Nuclear'.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • WOMANIZER 28.01.2013.

    sretno beyonce, nadam se da ćeš napraviti pravi šou! :)...♫ All eyes on me (BEYONCE)/ in the center of the ring/ just like a circus! ♫- Circus, Britney Spears (Circus, 2008)

  • nincheble 28.01.2013.

    Moram prijaviti pogrešku na ovo "nedavno je pjevala himnu na inauguraciji Baracka Obame". nije pjevala već samo otvarala usta, zamjerila mi se

  • tttinkyyy 28.01.2013.

    ajde super još jedno otvaranje usta i zijevanje dok u pozadini pegla snimka...not bad at all :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare