To je to što me zanima!

Prisjeo im je odmor u Italiji: Clooney i djevojka se otrovali

Holivudski gumac i njegova djevojka Stacey Kiebler poveli su nekolicinu prijatelja na večeru u mjestu Cernobbiju. Sljedeći dan Stacey je objavila da su se svi otrovali
Vidi originalni članak

Napokon smo u Italiji pojeli i nešto loše. Cijelo društvo koje je bilo na večeri otrovalo se hranom. Što ćeš, barem sam još u Italiji, napisala je Stacey Kiebler (32) na Twitteru dan nakon što je bila na večeri s Georgeom Clooneyjem (51) i prijateljima u talijanskom gradiću Cernobbiju.

 Društvo je na večeri slavilo američki Dan nezavisnosti, ali hrana im je prisjela kada su se vratili u glumčevu vilu i osjetili posljedice trovanja. Ipak, situacija nije bila toliko ozbiljna i nitko nije završio u bolnici, piše američki TMZ. 

Vlasnik restorana medijima je rekao da se holivudski glumac i njegovo društvo sigurno nisu otrovali kod njega već je pretpostavio da su jeli i još negdje drugdje te da su se tamo otrovali.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • nakirika 07.07.2012.

    Tak bih voljela se poševiti sa ovim georgom :)

  • psukan 07.07.2012.

    samo mjesto boravka ( Cernobbiju) ne ohrabruje

  • ljuban 07.07.2012.

    Talijani su majstori za aranžiranje.Kod njih sve lijepo izgleda a sadržaj je manje bitan.Idealni domaćini za prepotentne zvjezde.

Komentiraj...
Vidi sve komentare