To je to što me zanima!

Prisjetila ga se: Sanja Doležal 11 godina živi bez supruga Nenada

Pjevačica je obilježila 11. godišnjicu smrti supruga Nenada. S njim je provela 19 godina, a on je preminuo od posljedica srčanog udara
Vidi originalni članak

Prije točno 11 godina preminuo je Nenad Šarić, suprug pjevačice Sanje Doležal (59). Pjevačica se prisjetila odlaska jedne od najbitnijih osoba u njezinom životu.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Neno, 10.10.1947.- 03.05.2012 - napisala je Sanja uz fotografiju supruga.

- 'Vrijeme leti, a stoji', '11 godina je već prošlo', 'Zar već toliko?' - neki su od komentara.

Bivši bubnjar 'Novih fosila' je preminuo u 65. godini od posljedica moždanog udara u Općoj bolnici u Karlovcu. Posljednji ispraćaj na zagrebačkom Mirogoju bio je na njezin 50. rođendan. U braku su bili od 1993. u kojem su dobili sina Luku i kćer Leu.

- Prvih godina nakon suprugove smrti teško mi je padao Božić. Sada više ne, jer vjerujem da bi naši voljeni željeli na našim licima vidjeti osmijeh. Nene se sjetim svaki dan, naravno, a najzahvalnija sam na ljubavi koju smo proživjeli i na djeci koju smo zajedno odgojili - rekla je ranije za Story.

URNEBESNA IZJAVA Zeca iz Novih fosila uoči Porina pitali gdje je Sanja, on nasmijao svojim odgovorom: 'Brije noge!'

Podsjetimo, Sanja je dio benda Fosili zajedno s kolegama, Marinkom Colnagom (80) i Vladimirom Kočišem-Zecom (74). Nedavno su nastupali u Lisinskom i u Kanadi. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • japanokinezjapano 03.05.2023.

    Dosta je i izdržao. Ona je prenaporna ali ono malo žešče.

Komentiraj...
Vidi sve komentare