To je to što me zanima!

Prisjetila se početaka: Sevki na nastup došlo tek šest ljudi

Iako danas puni koncerte dvorane diljem regije, Severina je na početku karijere održala koncert u Sarajevu za publiku od samo šest ljudi. Danas za njih ima poruku
Vidi originalni članak

Severina (43) na svom je Instagramu objavila fotografiju sa koncerta u Sarajevu od prije dvije godine te se prisjetila kako je izgledao njen prvi sarajevski koncert u karijeri. 

'Moj prvi koncert u Sarajevu bio je 1990. godine, kada sam imala samo jednu svoju pjesmu i kada je u publici bilo 6 ljudi. Naravno, taj koncert nije bio nigdje ni reklamiran, ali i da je bio, mislim da ne bi bio ništa posjećeniji. Nakon toga, u Sarajevu sam održala neke od najljepših i najuspješnijih koncerata u životu. A da danas znam tko su onih 6 ljudi, za svaki koncert dala bih im i karte i jelo i piće i sve', napisala je pjevačica uz 'fotku'. 

Severina i njen suprug, Igor Kojić, navodno su spremni za putovanju u SAD, gdje ih je u posjet pozvala Igorova sestra Nataša koja tamo gradi glumačku i glazbenu karijeru.

Idi na 24sata

Komentari 122

  • 13.10.2015.

    Jel to bio koncert u nekom stanu?

  • Imigrantojeb 13.10.2015.

    @CROmpir: a tko ti jekriv kad si nepismen, pise jasno na kraju i tu ti je odgovor! ili ti se treba nacrtati??

  • irinn 13.10.2015.

    Hebeno ste naporni više sa tim filmom, daj guglajte koliko je poznatih zvijezda imalo pornić, pa to nikad ne spominjete kad su članci o njima.Žena je uspješna sviđala se ona vama ili ne, puni dvorane, sviđala se njena glazba nekome ili ne, snima reklame, zaštitno je lice dosta poznatih brandova, da, sigurno je to zato što ima jedan amaterski pornić u životu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare