To je to što me zanima!

'Privilegirana, precijenjena i bez karizme': Ona je kći jedne od najljepših žena svih vremena

Iako se rijetko pojavljivala u javnosti, sada je krenula koracima svojih roditelja pa se tako počela baviti modelingom, a uskoro će se okušati i u glumi
Vidi originalni članak

Manekenka Deva Cassel (18), kći Monice Bellucci (58) i Vincenta Cassela (56) oduševila je prolaznike ispred fontane di Trevi u Rimu. Deva je snimala reklamu za Dolce&Gabbanu, a brojni su komentirali kako je sve sličnija slavnoj mami.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Deva je ispred fontane pozirala u kratkoj čipkastoj haljini crne boje, koju je iskombinirala s crnim natikačama. 

Iako se rijetko pojavljivala u javnosti, ipak je krenula koracima svojih roditelja pa se tako počela baviti modelingom, a uskoro će se okušati i u glumi. Na Instagramu je prati nešto više od 970 tisuća ljudi, a broj neprestano raste. Modelingom se počela baviti sa samo 15 godina, a nedavno je otkrila da ne planira studirati, nego će se fokusirati na svoju karijeru.

HALJINA OD PROZIRNE ČIPKE Kći Monice Bellucci prošetala modnom pistom: 'Ista mama!'

- Trenutno sam posvećena modelingu, kao i dramskoj radionici koju pohađam. Ne bih imala ništa protiv toga da se okušam u glumi. Mislim da bih zapravo prilično uživala u tome, ali znam da je to teška profesija čije usavršavanje zahtijeva puno vremena i puno osobnog ulaganja.Jako cijenim činjenicu da me roditelji nikada nisu tjerali da glumim. Uvijek su mi govorili da mogu biti što god poželim kad odrastem, zbog čega sam bila vrlo otvorena u različitim domenama - rekla je za magazin Glass.

Uskoro će glumiti u seriji 'The Leopard', koju ćemo moći gledati na Netflixu. Dobila je ulogu Angelice Sedare, mlade žene iz srednje klase, a koja kasnije postaje katalizator društvenog previranja. Radnja serije inspirirana je kultnim talijanskim filmom redatelja Luchina Viscontija.

I dok se ljepoti i talentu njene majke mnogi dive već dugi niz godina, Devi nisu toliko naklonjeni, te je smatraju samo privilegiranim djetetom poznatih roditelja čija je karijera kupljena. - U njoj nema nimalo karizme - komentiraju kritičari.

Uz Devu, Monica i Vincent imaju još jednu kćer, Leoni (12). 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Cirenac 03.06.2023.

    Rado bih sa njome bludno sagriješio.

  • DRZAVNI JAD 02.06.2023.

    Nema nažalost puno od mame...Monica je diva

  • jamesbond7777 01.06.2023.

    Ni malo, Mersiba iz Prnjavora bolja od mjee

Komentiraj...
Vidi sve komentare