To je to što me zanima!

Privukla pozornost u zmijskim tangama: 'Prava seks bomba'

Unatoč tome što si može priuštiti sve na svijetu, a zlobnici će reći kako pritom ništa ne radi, Kendall nije uvijek zadovoljna. Manekenka tvrdi da se zbog svoje građe često nije osjećala ugodno u obitelji...
Vidi originalni članak

Festival Art Bazel ovog je tjedna okupio kremu Hollywooda, a jedan od slavnih ljepotica koje su posjetile Miami je i manekenka Kendall Jenner (24). Paparazziji su je uhvatili kako uživa u društvu prijateljice Belle Hadid (23) i polusestre Kourtney Kardashian (40). 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kendall je pozirala na plaži u minijaturnom zmijskom badiću s tangama, a posebnu pozornost privukla je njezina stražnjica. 

Manekenka je fotografije s odmora u Miamiju podijelila i na društvenim mrežama te dala do znanja kako uživa u odmoru. Uz hvatanje zraka sunca, Kendall se provozala i jahtom na kojoj su i nastale fotografije. 

- Ti si prava seks bomba - poručili su joj pratitelji. 

Celebrity Net Worth procjenjuje bogatstvo manekenke na 40 milijuna dolara. Osim što je sveprisutna na modnim pistama, zarađuje sponzorstvima i pojavljivanjem u obiteljskom realityju. 

Unatoč tome što si može priuštiti sve na svijetu, a zlobnici će reći kako pritom ništa ne radi, Kendall nije uvijek zadovoljna. Manekenka tvrdi da se zbog svoje građe često nije osjećala ugodno u obitelji te da se bori s sigurnošću.

BOŽIĆNE KRPICE Ovo je najružniji džemper? Tori Spelling 'fura' lik Kris Jenner

- Mnogi me gledaju kao seks simbol, no zapravo se borim s tim da samu sebe uvjerim u to da sam lijepa - komentirala je jednom Kendall. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 98

  • ZEUS_4 08.12.2019.

    Da ne gledas ovu glupu facu samo brzinski predji na komentare.

  • Hydra_1 07.12.2019.

    Nasle se ljepotice i ljepotani pa komentiraju. Kad ima silikone onda pljujete, kad je prirodna ne valja. Daska bla bla.... Na kraju sve dođe na to da žensko ne smije bit mršavo, već odmah pravac kirurg, ali ni to vam ne valja. Tko bi ljudima ugodio, a vecina ispod prosjeka.

  • max2017 06.12.2019.

    Neznam jeli gori Šarič il Vanga i Tito ??! grozno stalno..........

Komentiraj...
Vidi sve komentare