To je to što me zanima!

Priyanka Chopra o svađama s Meghan: Ma to je sve smiješno

Navodi o našoj svađi nisu uopće istiniti, mi smo i dalje dobre prijateljice, rekla je Chopra u emisiji američkog voditelja Andyja Cohena (50) i time demantirala glasine o prekidu njihovog prijateljstva
Vidi originalni članak

Glumica Priyanka Chopra (36) i Meghan Markle (37), sadašnja vojvotkinja od Sussexa već su dugo dobre prijateljice. Međutim, u medijima su se nedavno pojavila šuškanja o njihovoj svađi, a sve je to dodatno 'začinila' činjenica da se Priyanka nije pojavila na darivanju za kraljevsku bebu u New Yorku.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako se govorilo u medijima, Priyanka nije mogla oprostiti Meghan što se nije pojavila na njezinom vjenčanju s pjevačem Nickom Jonasom (26). Sada je indijska glumica napokon odlučila komentirati šuškanja o njihovoj svađi.

- Ma, to je smiješno. Navodi o našoj svađi nisu uopće istiniti, mi smo i dalje dobre prijateljice - rekla je Chopra u emisiji američkog voditelja Andyja Cohena (50) i time demantirala glasine o prekidu njihovog dugogodišnjeg prijateljstva.

Meghan i Priyanka prijateljice su još od 2016. godine, a vojvotkinja od Sussexa nedavno je komentirala kako se 'rodilo' to njihovo prijateljstvo. One su, kako je jednom prilikom rekla, kliknule na prvu i odmah shvatile da imaju mnogo toga zajedničkoga.

PRIJATELJSTVO NA KUŠNJI Meghan i Priyanka Chopra više nisu bliske? 'Ona čeka ispriku'

- Znate ono kada s nekim jednostavno odmah kliknete na prvu? To se dogodilo i s nama. Uspjele smo održati prijateljski odnos, dopisivale smo se mailovima, porukama i koristile smo apsolutno svaki slobodan trenutak za zajedničko druženje - otkrila je Meghan za britanske medije.

Pratite nas na našem Instagram profilu!

TEK SU SE VJENČALI, A VEĆ STIŽE BEBA? Pjevač se 'pohvalio' na Instagramu, ali neki mu ne vjeruju zbog ovog detalja

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Miške 26.03.2019.

    Prija Copernica.

  • MrMojoRisin 25.03.2019.

    Koja ljepotica ova Priyanka! 👌🏼

Komentiraj...
Vidi sve komentare