To je to što me zanima!

'Prizivanja' nastavljaju unositi stravu i užas u naše domove

Demonska časna sestra doći će do glave redovnicima i redovnicama jednog mirnog samostana. Prokletstvo koje su nam donijela 'Prizivanja' nikada neće prestati
Vidi originalni članak

Nakon izlaska jako dobro prihvaćenog 'Annabelle: Početak' ovog ljeta (i kritika i publika su ga dobro ocijenili), postalo je sasvim jasno da je svijet 'Prizivanja' u jako dobrom stanju. Toliko dobrom da su produkcijske kuće New Line i Warner Bros. pokrenule plan o stvaranju velike franšize.

Tako nam nakon 'Prizivanja' i 'Annabelle' u kina dolazi još jedan film iz tog svemira, 'The Nun', tj. 'Redovnica' ili 'Časna sestra' (možda i 'Prizivanje 8: Žene u odori' ili neki slično inovativan naslov naših prevoditelja). Film nam u kina dolazi naredne godine, a prvi materijali su već krenuli stizati.

Premda nije video kojeg ćemo pamtiti zauvijek, pred kraj treće minute videa, tj. na 3:55 min Anthony LaPaglia gleda fotografiju grupe redovnica. A iza redovnica se nalazi demonska časna sestra Valak. O tome je više rekao i redatelj Corin Hardy (režira nadolazeću novu ekranizaciju 'Vrane')

Pogledajte video

Sudeći prema prikazanom, film bi se mogao odvijati u '50. godinama 20. stoljeća, u nekom samostanu ili crkvi. Glavni negativac bit će spomenuti demon Valak.

U filmu će nastupiti Bonnie Aarons, koja je glumila i u 'Prizivanju 2', a pridružit će joj se Demián Bichir kao otac Burke, Charlotte Hope u ulozi sestre Victorije te Taissa Farmiga (mlađa sestra Vere Farmige, koja glumi u 'Prizivanjima') kao časna sestra Irene.

'The Nun' u kina dolazi sredinom srpnja 2018. godine.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare