To je to što me zanima!

Prizori za sjećanje: Dekoltei iz 2015. koje ćemo dugo pamtiti

Iako su nam slavne ljepotice priuštile mnogo nezaboravnih trenutaka, samo su neke od njih imale dekoltee koji će ući u povijest. Prisjetili smo se najboljih...
Vidi originalni članak

Iako je godina bila bogata raskošnim slavnim dekolteima, Sofia Vergara (43) oduševila je pri samom kraju 2015. godine i to na premijeri 'Ratova zvijezda: Sila se budi' u Hollywoodu. Crvenim tepihom se prošetala s Joeom Manganiellom (38), prvi put otkako su se vjenčali u studenom. No njenog atraktivnog supruga gotovo da nitko nije zamijetio uz bombastičan Sofijin dekolte. 

Profimedia.hr

Beyonce (34) je 2015. godine isticala grudi više no ikad, a strani tabloidi to pripisuju estetskoj kirurgiji. No njen najpamtljiviji dekolte je s crvenog tepiha promocije Tidala, glazbenog servisa njenog supruga Jay Z-ja. Pamtit će se i trenutak kada ju je zaustavila pomoćnica kako bi joj popravila haljinu i dekolte, a Beyonce joj je samo šapnula: 'prestani'. Netko je taj trenutak uhvatio na snimci koja je ubrzo postala hit.  

Profimedia.hr

Rita Ora (25) izjavila je da joj ne smeta kada joj grudi ispadnu iz 'riskantne' haljine jer se ničega ne srami. Stoga, teško je izdvojiti samo jedan Ritin dekolte. Jedan od 'najpopularnijih' bio je onaj kojeg je imala u Versaceovoj haljini početkom prosinca. 

Instagram

Khloe Kardashian (31) često ističe grudi, kao i svoju 'novu' figuru. Velika je obožavateljica dubokih dekoltea koji sežu gotovo do pupka. Khloe se na predstavljanju programa NBCUniversal televizije u svibnju pojavila u dugoj, plavoj haljini koja je toliko dekoltirana da je pravo čudo da su joj grudi ostale pokrivene. 

Dennis Van Tine/Press Association/PIXSELL

Reperica Nicki Minaj (33) ne čeka da ju fotografi 'uhvate' sa senzacionalnim dekolteom na nekom crvenom tepihu pa najbolje 'fotke' objavljuje sama. Samo ova fotografija donijela joj je stotinu tisuća novih obožavatelja. Ili, barem bi se tako dalo naslutiti. 

Instagram

Jennifer Lopez (45) je još od legendarne 'Grammy' haljine iz 2000. godine u utrci sama sa sobom. Iako taj dekolte nikada nije premašila, blizu je bila ove godine u veljači, kada se na zabavi Vanity Faira nakon Oscara pojavila u ovoj prozirnoj haljini koja ima šljokice na strateškim mjestima. 

Reuters/Pixsell

Kada se Salma Hayek (49) pojavi na dekolteima bogatom crvenom tepihu, sve ostale djevojke mogu otići doma. Iako joj u zadnje vrijeme govore da pretjeruje s dubokim izrezima i 'bombastičnim' dekolteima, Salma se ne obazire i rado ističe svoj najveći adut. 

REUTERS/PIXSELL


Idi na 24sata

Komentari 60

  • Mercedes s klasa 31.12.2015.

    Sofia, Nicki i Salma s mnom u četverac

  • Almighty 31.12.2015.

    Vidim da mnogima fali majčinog mlijeka, nisam jedini.

  • jdn 31.12.2015.

    dobrih sisa nikada dosta, neka ih je i u iducoj godini jos vise pa nema veze da li su prave ili silikonske, sise su sise

Komentiraj...
Vidi sve komentare