To je to što me zanima!

Prkosi vrućini: Vanja je seksi fotkom 'zapalila' Instagram

Bivša loto djevojka na Instagramu se pohvalila seksi tijelom u bikiniju i oduševila pratitelje. Vanja Halilović je 'pobjegla' iz vruće metropole i momentalno odmara na Palmižani
Vidi originalni članak

Ovaj dan je dovoljno vruć i bez ove fotke, samo je jedan od komentara koje su fanovi ostavili ispod seksi fotografije koju je Vanja Halilović (32) objavila na Instagramu.

Bivša loto djevojka pozirala je u seksi bijelom 'badiću' kojim je na savršen način istaknula svoje atribute. Rezultat je objavila na društvenim mrežama ,a za nagradu dobila mnoštvom lajkova i komplimenata.

Inače, prije nekoliko mjeseci počelo se šuškati kako će Vanja, koja trenutno odmara se na Palmižani, nakon šest godina ljubavi s vlasnikom kafića Franom Barbierijem (46) napokon stati pred oltar.

- Evo skinula sam prsten, da ne bi bilo zabune - našalila se tada. S bivšim mužem Sanje Duggan stalno putuje, a nedavno su zajedno unajmili luksuzni stan u Zagrebu. 

Idi na 24sata

Komentari 42

  • 04.08.2016.

    A Goran i ovaj njen sadasnji su frendovi...To mi je nekak ...onak...

  • otaner 03.08.2016.

    Ona prkosi vrućini?? Pa sta bi onda rekli za sve druge ljude koji ce po moru sunčaju,sta o njima ne pišete da prkose vrućini. GLUP ČLANAK DO BOLA a ja jos gluplji sto idem citat ovo sranje u 24 sata

  • Dora_d9 03.08.2016.

    Sest godina zajedno.Znaci ona je muskarca u petom desetljecu sa 26 uhvatila.Dobro je znati sta se moze. Moram ja takvu ljubav potrazit.

Komentiraj...
Vidi sve komentare