To je to što me zanima!

Prljavo Kazalište rasplesat će 13. lipnja publiku u Osijeku...

Pantastic turnejom Prljavo Kazalište obilježava 25 godina od velikog 'Zabranjenog koncerta' na Trgu Republike, no u Osijeku sviraju povodom još jednog jubileja
Vidi originalni članak

Naš najveći rock bend sutra će u osječkoj u Tvrđi održati još jedan od svojih nezaboravnih koncerata. Osječki koncert treća je postaja iznimno uspješne Pantastic turneje kojom su Prljavci dokazali kako jesu i uvijek će biti omiljeni bend svih generacija.

Pantastic turnejom Prljavo Kazalište obilježava 25 godina od velikog 'Zabranjenog koncerta' na Trgu Republike, no u Osijeku sviraju povodom još jednog jubileja – prošlo je točno 25 godina i od njihovog najvećeg dvoranskog koncerta u Osijeku koji je zbog velikog interese održan čak dva dana za redom. Prljavci i njihovi Osječani stari su znanci i ove subote, praćeni legendarnim hitovima njihove gotovo četrdesetogodišnje karijere, prisjetit će se svih zajedničkih druženja, ali zasigurno stvoriti i neka nove sjećanja. Koncert u Tvrđi počinje u 21 sat, a prethodi mu cjelodnevna zabava u Pantastic refresh zoni! Zabavne igre, nagrade i live nastup benda CrossOvers savršena su uvertira večernjem koncertu prije kojeg će se nekoliko najsretnijih fanova imati priliku, uz autograme i fotografiranje, družiti se sa svojim omiljenim bendom. Pronađite Panove hostese u refresh zoni, ispunite njihov upitnik i iskušajte sreću.

Nakon koncerta u Osijeku Pantastic turneja nastavlja prema posljednjoj postaji prije ljetne stanke – Požegi. 20. lipnja Prljavo Kazalište će zasvirati na Trgu Svetog Trojstva i,praćeno Pantastic refresh zonom, u Požegu donijeti obilje dobre glazbe, zabave i osvježenja.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare