To je to što me zanima!

Probe za 'Monty Python uživo, većinom': Kao da smo u školi

NAKON 30 GODINA Komičari imaju premijeru za pet dana, a osnovali su i najgori klub obožavatelja. Pozivaju ih da pitaju što god žele i podijele s njima svoju ludost
Vidi originalni članak

Legendarni pajtonovci na društvenim mrežama izvještavaju kako idu pripreme za predstavu koja ih je okupila nakon 30 godina. 
Osnivali su i najgori klub obožavatelja na svijetu.

- U Monty Python Spam Clubu možete pitati što god želite i podijeliti s nama svoju ludost - pozivaju komičari. Dodali su kako ne garantiraju da će odgovoriti, a ako to i naprave, možda neće biti precizni. John Cleese (74), Terry Gilliam (73), Eric Idle (71), Terry Jones (72) i Michael Palin (71) premijeru će imati 1. srpnja. U londonskoj O2 areni odigrat će deset predstava, a nazvali su je 'Monty Python uživo, većinom'. Dečki su nedavno objavili i fotografije s proba. Kažu kako se osjećaju kao da su opet u školi. 

U pythonovskom humoru uživa i hrvatska publika. Igor Mešin (46) postavio je mjuzikl 'Spamalot'. Glumac kaže da bi rado svjedočio njihovu okupljanju, no, dodaje kroz smijeh, nisu ga zvali.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • memento 25.06.2014.

    Legende,blago sretnicima koji će ih moći gledati uživo.

  • nikluk20 25.06.2014.

    pozor svi komičari svijeta, obratite pozornost na ovu manifestaciju koja će se dogoditi da napokon shvatite što znači inteligentni humor....

  • kung fu panda 25.06.2014.

    šteta što je predstava,mislila sam da će seriju snimati ponovo

Komentiraj...
Vidi sve komentare